Centrala control acces si pontaj biometric F18, Pret 1299.99 Lei

Foto Centrala control acces si pontaj biometric F18, Securitate si supraveghere
Pret: 1299.99 Lei

Producator: » ZKSoftware

Comercializat de: ATU TECH SRL
Judet: Sibiu, Sibiu

Cere detalii la telefon: 0755675610
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Centrala control acces si pontaj biometric F18. ATU TECH SRL, Sibiu


Centrala control acces si pontaj biometric F18 are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 1299.99 Lei. Centrala de control acces si pontaj biometric cu ecran color si meniu grafic. Este o centrala foarte rapida, videza de verificare este sub o secunda.
Formular cerere de oferta pentru Centrala control acces si pontaj biometric F18
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Centrala control acces si pontaj biometric F18) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Centrala control acces si pontaj biometric F18
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de ATU TECH SRL » Toate     
Terminal de control acces stand-alone cu recunoastere faciala, amprenta si cod PIN Programare facila prin intermediul softului inclus sau direct pe dispozitiv datorita meniului intuitiv si a ecranului TFT de 3", sensibil la antigere Are un port USB lateral f ..» cumpara acum
Camera supraveghere exterior 700 TVL IR 50 metri. Camera supraveghere exterior 700 TVL IR 50 metri MODEL EN-IC50B-70 CCD 1/3" Exview HAD CCD II (ICX672/3AKA) DSC Effio-E (CXD4127GG,CXD4816GG) Rezolutie Color: 650TVL; B/W Mode:700TVL Imagine PAL:97 ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Securitate si supraveghere de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Securitate si supraveghere.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Securitate si supraveghere .
Alege Securitate si supraveghere oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Securitate si supraveghere.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Securitate si supraveghere.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Securitate si supraveghere din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Securitate si supraveghere este asigurata de specialistii firmelor in Securitate si supraveghere.
Pentru orice informatii cu referire la Securitate si supraveghere contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Centrala control acces si pontaj biometric F18. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Centrala control acces si pontaj biometric F18 precum si a celorlalte produse din Securitate si supraveghere (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.