Rezervoare incastrate pentru WC Grohe Rapid SL

Rezervoare incastrate pentru WC Grohe Rapid SL


Seria de cadre universale Grohe Rapid SL, destinate montarii in inaltime a rezervoarelor pentru toalete,pisoare,bideuri si chiuvete,permite instalarea rapida si sigura pe perete, oferind in acelasi timp libertate de creatie.


Rezervoare incastrate pentru WC Grohe Rapid SL

Calitatea si fiabilitatea ridicate ale sistemului sunt dovedite de rezultatele obtinute la numeroasele teste pentru obtinerea certificatelor TUV si a atestatelor de izolare fonica si rezistenta la foc.Sistemul sanitar Grohe Rapid SL a fost prevazut cu tehnologia inovatoare Grohe Whisper®. Acest sistem asigura un nivel redus de zgomot si un debit de apa optim, propagarea sunetelor fiind impiedicata.

Sistemele sanitare oferite de GROHE permit creearea unui spatiu sanitar ideal,fiind perfect proiectate,economice si rezistente pe durata utilizarii.

Progresul tehnicii a permis creearea unor tehnologii inovatoare si implementarea unor solutii moderne,datorita carora fiecare baie poate fi transformata intr-un spatiu confortabil, cu un stil deosebit de modern. Din acest moment, baia devine una din cele mai placute incaperi din locuinta dumneavoastra. Si nu e de mirare.Toate acestea se datoareaza eficientei,functionalitatii si esteticii,care sunt principalele caracteristici, ale sistemelor noastre sanitare. Ele fac posibila instalarea rapida si facila a acestor echipamente si vor conferi baii dumneavoastre un aspect modern si estetic.

Alege rezervoarele wc Grohe Rapid SL prin Grohe-www.baterii-lux.ro !

micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER