Reduceri de pana la 70% la produse pentru casa si gradina de la cele mai renumite branduri din lume


Reduceri de pana la 70% la produse pentru casa si gradina de la cele mai renumite branduri din lume


Stiri | Publicat la 20 Mar 2013 | 4776 afisari


Reduceri de pana la 70% la branduri de top. Vivre este un club online de shopping pentru casa, gradina si accesorii. Cautam in toata lumea produse de calitate si dezvoltam campanii de vanzari la preturi foarte avantajoase, cu valabilitate limitata. Pentru a comanda un produs este necesara inregistrarea in clubul Vivre. Detalii pe www.vivre.ro


Reduceri de pana la 70% la produse pentru casa si gradina de la cele mai renumite branduri din lume - Poza 1
Reduceri de pana la 70% la produse pentru casa si gradina de la cele mai renumite branduri din lume - Poza 2
Reduceri de pana la 70% la produse pentru casa si gradina de la cele mai renumite branduri din lume - Poza 3

Mai putin obisnuite in Romania, cluburile private de shopping nu sunt chiar o noutata absoluta. www.vivre.ro se lauda cu reduceri de pana la 70% la produse de cea mai buna calitate. Iata cum se descriu pe pagina oficiala: Ne plac lucrurile frumoase. Ne-am gandit sa cladim o companie plecand de la asta. Vivre este un start-up lansat in Romania in Aprilie 2012 cu scopul de a crea o destinatie online pentru calitate si bun gust. Cautam in toata lumea produse care ne inspira si vi le punem la dispozitie la preturi accesibile.

Suntem tineri dar nu ne lipseste experienta. Vivre are in spate o echipa care lucreaza de peste 10 ani in retail, logistica si e-commerce. Si promitem sa aplicam tot ce am invatat ca sa schimbam modul si conditiile in care romanii consuma design. Scopul Vivre este de a da clientului din ce in ce mai mult, mai bine, mai frumos.

De ce trebuie sa ma inregistrez ca sa vad produsele?

Sistemul bazat pe campanii de vanzari nu poate functiona altfel decat pe baza de inregistrare. Diversitatea produselor si capacitatea noastra de a negocia preturi cat mai bune pentru clientii nostri depind de acest sistem privat. Calitatea de membru Vivre inseamna acces la o gama diversa de produse, la preturi foarte competitive.

Cum se face plata?

Plata se poate face atat online cu cardul cat si la livrare catre curier. Vivre foloseste serviciile celui mai important procesator de plati online din Romania - PayU.

Cum se face livrarea?

Livrarea se face printr-o firma de curierat, in perioada specificata in pagina fiecarui produs. Perioada de livrare poate varia de la 24 de ore la 4 saptamani. In acest moment folosim serviciile Urgent Curier.

Va dorim spor la cumparaturi si multi bani ecoomisiti pe www.vivre.ro!

Asa se caracterizeaza cei de la www.vivre.ro http://bit.ly/ZTRGP6.


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro