Proiecte unicat. Personalizati-va locuinta folosind caramizi de sticla personalizate

Proiecte unicat. Personalizati-va locuinta folosind caramizi de sticla personalizate


Gama Tailor Made, disponibila in Romania prin Eurosynergy, permite crearea unei caramizi de sticla personalizata pentru proiectele dvs. Aveti noua miscari la dispozitie, sau noua variabile diferite cu care va puteti juca pentru a realiza o creatie cu adevarat unica, asa cum au facut unii dintre cei mai mari arhitecti contemporani.


Proiecte unicat. Personalizati-va locuinta folosind caramizi de sticla personalizate

Puteti incepe cu orice caramida de sticla din catalog si pur si simplu sa ii schimbati culoarea sau finisajul, sau puteti crea o caramida complet originala, modificand forma, dimensiunea si toate variabilele constructive. Singura limita este propria imaginatie.

Caramida de sticla Seves accepta toate aceste provocari care par “imposibile” si le transforma in adevarate proiecte inovative.
Multumita solidului know-how de productie, Seves poate efectiv sa adapteze procesul de productie a caramizii de sticla astfel incat sa satisfaca o gama larga de cereri.

Astazi, caramida de sticla Seves se mandreste cu oferirea de solutii personalizate arhitectilor si designerilor, si lucreaza indeaproape cu profesionistii in design pe toata perioada desfasurarii proiectului, pentru a crea caramizi de sticle unice care sa indeplineasca cerintele estetice, practice si constructive.

Daca esti un designer profesionist, poti in sfarsit sa iti pui semnatura pe propria caramida de sticla si   sa dai forma propriei creativitati.

MAI MULTE DETALII PE: www.caramidadesticla.ro

foglia.ro
foglia.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER