Sanitiser PLus 5kg, Pret 1031.00 Lei

Foto Sanitiser PLus 5kg, Produse curatenie
Pret: 1031.00 Lei

Producator: » RJN Chimicals LTD

Comercializat de: Fresh Clean Sanitiser Plus
Judet: Harghita, Miercurea-Ciuc

Cere detalii la telefon: 0751-305510
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Sanitiser PLus 5kg. Fresh Clean Sanitiser Plus, Miercurea-Ciuc


Sanitiser PLus 5kg are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 1031.00 Lei. Sanitiser Plus este un puternic dezinfectant super concentrat potrivit pentru toate zonele unde igiena este o necesitate, inclusiv în zonele de catering și de asistență medicală în general este perfect pentru un mediu de igienă unde cerințele sunt maxime.Distruge o gamă largă de patogeni inclusiv MRSA, E:COLI,STAPH.AUREUS,SALMONELLA , C.DIFF.Curăță și dezinfectează în același timp,nu lasă pete și nu necesită clătire.Testat UKAS conform EN1276,EN1650 și EN 13704
Formular cerere de oferta pentru Sanitiser PLus 5kg
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Sanitiser PLus 5kg) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Sanitiser PLus 5kg
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de Fresh Clean Sanitiser Plus » Toate     
Sanitiser Plus este un puternic dezinfectant super concentrat potrivit pentru toate zonele unde igiena este o necesitate, inclusiv în zonele de catering și de asistență medicală în general este perfect pentru un mediu de igienă unde cerințele sunt maxi ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Produse curatenie de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Produse curatenie.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Produse curatenie .
Alege Produse curatenie oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Produse curatenie.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Produse curatenie.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Produse curatenie din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Produse curatenie este asigurata de specialistii firmelor in Produse curatenie.
Pentru orice informatii cu referire la Produse curatenie contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Sanitiser PLus 5kg. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Sanitiser PLus 5kg precum si a celorlalte produse din Produse curatenie (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 37 ori
Sanitiser PLus 5kg.