Fresh Clean pliculețe 15 gr, Pret 3.00 Lei

Foto Fresh Clean pliculețe 15 gr, Produse curatenie
Pret: 3.00 Lei

Producator: » RJN Chimicals LTD

Comercializat de: Fresh Clean Sanitiser Plus
Judet: Harghita, Miercurea-Ciuc

Cere detalii la telefon: 0751-305510
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Fresh Clean pliculețe 15 gr. Fresh Clean Sanitiser Plus, Miercurea-Ciuc


Fresh Clean pliculețe 15 gr are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 3.00 Lei. Curățător , degresant multifuncțional sub formă de pudră concentrată pentru aproape toate suprafețele de la oțel inoxidabil, bucătării,sticlă,pardoseală fabrică până la plastic,granit,tapițerie și piscine de înot, fiind efectiv singurul produs de care aveți nevoie.Disponibilă sub formă de pudră dvs. primiți numai ceea ce plătiți, adăugați apă și dețineți controlul.În funcție de gradul de murdărire a suprafețelor pregătiți concentrația necesară și faceți curat.Cu ajutorul pliculețelor de 15 gr obțineți un flacon de 750 ml soluție concentrată și degresantă.
Formular cerere de oferta pentru Fresh Clean pliculețe 15 gr
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Fresh Clean pliculețe 15 gr) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Fresh Clean pliculețe 15 gr
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de Fresh Clean Sanitiser Plus » Toate     
Curățător , degresant multifuncțional sub formă de pudră concentrată pentru aproape toate suprafețele de la oțel inoxidabil, bucătării,sticlă,pardoseală fabrică până la plastic,granit,tapițerie și piscine de înot, fiind efectiv singurul prod ..» cumpara acum
Curățător , degresant multifuncțional sub formă de pudră concentrată pentru aproape toate suprafețele de la oțel inoxidabil, bucătării,sticlă,pardoseală fabrică până la plastic,granit,tapițerie și piscine de înot, fiind efectiv singurul prod ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Produse curatenie de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Produse curatenie.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Produse curatenie .
Alege Produse curatenie oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Produse curatenie.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Produse curatenie.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Produse curatenie din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Produse curatenie este asigurata de specialistii firmelor in Produse curatenie.
Pentru orice informatii cu referire la Produse curatenie contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Fresh Clean pliculețe 15 gr. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Fresh Clean pliculețe 15 gr precum si a celorlalte produse din Produse curatenie (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 30 ori
Fresh Clean pliculețe 15 gr.