Producatorul de electrocasnice incorporabile Franke isi serbeaza in 2011 centenarul

Producatorul de electrocasnice incorporabile Franke isi serbeaza in 2011 centenarul


ValeaCascadelor.ro | Știri

06 Mai 2011 | 30 afisari

Franke marcheaza cu succes un secol de calitate elvetiana. Avind o istorie inceputa in urma cu 100 de ani in atelierul unui instalator, grupul elvetian Franke include astazi peste 70 de companii, avind aproximativ 11.000 de angajati la nivel global. Produsele Franke sunt folosite in bucatariile a peste 100 de milioane de locuinte.

bonami.ro
bonami.ro

Producatorul de electrocasnice incorporabile Franke isi serbeaza in 2011 centenarul - Poza 1

„Sesizarea oportunitatilor in fiecare provocare ivita si plasarea consumatorilor in centrul tuturor activitatilor noastre sunt factorii cheie din spatele acestei povesti de succes cu o istorie de 100 de ani”, a declarat Michael Pieper, CEO si fondatorul Franke Artemis Group.

Afacerea Franke s-a schimbat in decursul unui secol de evolutie, insa calitatea produselor a ramas neschimbata. Desi produsul in sine s-a transformat dintr-un simplu articol de uz casnic intr-o gama originala de sisteme de bucatarii, definind un stil de viata, calitatea indiscutabila a fost o constantã a produselor Franke.

Franke marcheaza aniversarea centenarului prin incheierea unui strins parteneriat cu Institutul Federal Elvetian de Tehnologie ETH Zurich, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume, contribuind astfel la dezvoltarea stiintifica si economica a Elvetiei. Pe plan local, compania sprijina Spitalul de copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti printr-o donatie in valoare de 5.000 de Euro ce vor fi folositi pentru dotarea spitalului cu aparatura medicala si mobilier.

Inovatii aniversare de la Franke

In 2011, Franke va stabili noi repere tehnologice prin dezvoltarea unei serii de produse aniversare, ca de exemplu chiuveta multi-functionala “Centinox”.

vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER