Primul targ imobiliar al anului: Aceeasi oferta de locuinte ca acum 2 ani. Cumparatorii asteapta Prima casa 2

Primul targ imobiliar al anului: Aceeasi oferta de locuinte ca acum 2 ani. Cumparatorii asteapta Prima casa 2


ValeaCascadelor.ro | Știri

15 Feb 2010 | 23 afisari

Circa 100 de vizitatori erau duminica la pranz la standurile primului targ de locuinte organizat anul acesta in Bucuresti, Domus Expo Imobiliare, eveniment la care dezvoltatorii au venit insa cu aceeasi oferta de locuinte, cu preturi cu pana la 50% mai reduse decat in urma cu doi ani si cu circa 5% mai mici comparativ cu finalul anului trecut.

vivre.ro
vivre.ro

Primul targ imobiliar al anului: Aceeasi oferta de locuinte ca acum 2 ani. Cumparatorii asteapta Prima casa 2 - Poza 1

Circa o suta de vizitatori erau ieri la pranz la standurile primului targ de locuinte organizat anul acesta in Bucuresti, Domus Expo Imobiliare, eveniment la care dezvoltatorii au venit insa cu aceeasi oferta de locuinte, cu preturi cu pana la 50% mai reduse decat in urma cu doi ani si cu circa 5% mai mici comparativ cu finalul anului trecut.

Probabila marire a plafonului de garantare a creditelor prin programul "Prima casa" a trezit curiozitatea bucurestenilor, dar pana la demararea noului regulament al programului, potentialii cumparatori stau in expectativa.

"Preturile par sa fie in scadere. De doi ani le urmaresc. Cunosc aceste proiecte de cand se ridicau, iar fata de acea perioada pot spune ca diferentele de pret sunt mari. Asteptam normele la «Prima casa» si, cu putina inspiratie, sper sa facem o alegere buna, desi nu ne-am hotarat inca asupra vreunui proiect. Din cate stiu, pe piata este un fond de peste 10.000 de locuinte libere, iar lumea nu se inghesuie, astfel ca este posibil sa mai fie scaderi, dar nu mai mari de 5-10%. Cu toate acestea, suntem constienti ca nu o sa ne dea nimeni locuintele gratis", spune Ionut S., 32 de ani, care lucreaza in domeniul IT&C si a fost duminica la targ.

CITESTE MAI MULT PE: zf.ro

vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER