Primul studiu de piata privind pardoselile industriale din Romania

Primul studiu de piata privind pardoselile industriale din Romania


Cluj Napoca- 09 Decembrie 2008 - Dezvoltarea sectorului constructiilor din ultimii ani a dus la aparitia de noi jucatori pe piata. Acest lucru nu a ocolit nici piata pardoselilor din Romania. Daca in 2002 in Romania existau maxim 10 firme specializate in acest domeniu, in prezent peste 150 de companii realizeaza pardoseli industriale si sunt active pe piata, fapt ce reiese din primul studiu de piata privind pardoselile industriale din Romania, realizat de IBC Focus.


Primul studiu de piata privind pardoselile industriale din Romania

Tot din studiul realizat de IBC Focus rezulta ca majoritatea aplicatorilor de pardoseli se confrunta in special cu probleme de incasare a banilor de la clienti.


O tendinta remarcata este utilizarea tot mai mare a armarii disperse cu fibre metalice in defavoarea clasicei armari cu plasa sudata. Astfel se explica cresterea vanzarilor firmelor distribuitoare de fibre metalice cat si existenta a 4 producatori de fibre metalice pe teritoriul Romaniei.
De asemenea firmele de pardoseli au investit mult in retehnologizare pentru a fi competitive cu noile tendinte din piata. Daca in 2002 in Romania doar 2 firme dispuneau de tehnologie Laser Screed, in prezent peste 7 firme au in dotare asemenea utilaje performante.

Studiul privind piata pardoselilor industriale din Romania a folosit metoda interviului telefonic si a fost aplicat la peste 100 de firme ce realizeaza pardoseli industriale.
Aflati mai multe detalii legate de acest studiu de piata vizitand www.iresearch.ro sau contactandu-ne la coordonatele de mai jos.

IBC Focus este o companie specializata in monitorizarea pietei constructiilor din Romania. Furnizam in fiecare saptamana informatii complexe la peste 200 de santiere in derulare si realizam studii de piata cu privire la cele mai active segmente ale sectorului constructiilor din Romania.

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER