Prelucrari pardoseli. EXPONENTIAL scoate stralucirea din piatra seaca


Prelucrari pardoseli. EXPONENTIAL scoate stralucirea din piatra seaca


Stiri | Publicat la 20 Apr 2011 | 4232 afisari


In saptamana 13-17 aprilie la Construct Expo din Bucuresti Exponential si Schwamborn au oferit solutii pentru reabilitarea tuturor tipurilor de pardoseli existente. Cu noile masini de prelucrat pardoseli ale firmei germane Schwamborn orice tip de suprafata poate fi imbunatatita si poate arata ca la inceput.


Prelucrari pardoseli. EXPONENTIAL scoate stralucirea din piatra seaca - Poza 1

Exponential a participat intre 13 si 17 aprilie 2011, in cadrul centrului expozitional Romexpo, la Construct Expo, unul dintre cele mai importante targuri de constructii din Romania. Exponential a fost prezenta in cadrul targului impreuna cu firma Schwamborn, al carei unic distribuitor este in Romania. Schwamborn produce si livreaza in intreaga lume masini de scarificat beton, masini multidisc de polizat, grinduit si slefuit beton si piatra (marmura, granit, terrazzo), masini monodisc pentru slefuit parchet, masini pentru curatat pardoseli. Fie ca a fost vorba de prelucrarea betonului, slefuirea metalelor sau curatarea suprafetelor , personalul specializat a oferit informatii si solutii la toate problemele prezentate de catre vizitatori.

Alaturi de produsle companiei Schwamborn, Exponential a mai prezentat in cadrul targului doua produse la fel de importanta pentru cei din industria constructiilor si anume : foliile de amprentat beton de la Valero si masinile de carotat ale companiei Eurodima.

Cu foliile de amprentat beton de la Valero se poate realiza imprimarea betonului prin turnarea in cofraje verticale sau orizontale(intradosuri). Prin simpla aplicare a acestora se obtine o suprafata a betonului care nu mai necesita nici o alta prelucrare decat eventual o vopsire. Rezultatul este unul spectaculos: in locul unui perete de beton se pot obtine pereti cu aspect de lemn, piatra sau diverse forme geometrice.

Eurodima,unul dintre cei mai important producator european de tehnica diamantata ofera prin Exponential carote diamantate de la 15 la 400mm diametru, discuri diamantate de toate diametrele si mai ales masini de taiat pereti de beton cu snur diamantat,o noutate in domeniu.
Participarea firmei Exponential la Construct Expo a fost un adevarat succes deoarece au fost realizate foarte multe contacte si au fost primite multe cereri de oferta, una dintre acestea incheindu-se chiar cu o tranzactie.

MAI MULTE DETALII PE: www.prelucrarepardoseli.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro