Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2,

Foto Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2, Pompe de caldura, pompe de circulatie

Producator: » Nespecificat

Comercializat de: NIDAX
Judet: BUCURESTI, Bucuresti

Cere detalii la telefon: 0727 766 592
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2. NIDAX, Bucuresti


Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2 are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 0.00 Lei. GRUNDFOS UPS2 -TREI POMPE INTR-UNA SINGURA
Grundfos UPS2 este o pompa de circulatie cu un indice de Eficienta Energetica mai mic de 0,23,ceea ce corespunde legislatiei europene si este EuP 2015 ready.cu pompa UPS2 ECONOMISESTI IN TIMP deoarece are urmatoarele caracteristici:

-control al presiunii proportionale care permite ajustarea performantei pompei la cerintele actuale ale sistemului-Motor cu tehnologie de magnet permanent ce asigura economii de energie si costuri reduse.

Trei pompe intr-una singura.Alegeti setarile care corespund cerintelor din sistemul dumneavoastra si pompa este gata deja de functionare.UPS2 are caracteristicile unei pompe cu inaltimea de 4m,5m sau 6m.In caz de intrerupere a curentului ,nu este nici o problema,pompa va retine setarile.

Cutie de controlCutia de control a pompei UPS2 poate fi montata avand fata ori  sus,jos,stanga sau dreapta.

Gama UPS2 ofera o serie de avantaje:Economii de energie-Motor de inaltime eficienta cu magnet permanentFLEXIBILITATE-
Formular cerere de oferta pentru Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de NIDAX » Toate     
pompa este OMNIGENA si este fabricata in POLONIA. CEL MAI MIC PRET POMPA ARE ABSORBTIA PANA IN 9 METRI CU H MAX 50 METRI.aRE O PUTERE DE 1,1 KW. ..» cumpara acum
POMPA OMNIGENA PRODUSA IN POLONIA   PUTEREA DE 0,75 KW ABSORBTIE 25 M H MAX 38 m ..» cumpara acum
Hidrofor cu bazin de 80 litriabsorbtie de la 9 M H max 45 Mpompa este de 1,1 kw Productie: Polonia   Se utilizeaza pt. pomparea si distributia apei in sisteme casnice pt. ape limpezi fara solide in suspensie sau substante abrazive, serviciu continuu ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Pompe de caldura, pompe de circulatie de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Pompe de caldura, pompe de circulatie.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Pompe de caldura, pompe de circulatie .
Alege Pompe de caldura, pompe de circulatie oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Pompe de caldura, pompe de circulatie.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Pompe de caldura, pompe de circulatie.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Pompe de caldura, pompe de circulatie din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Pompe de caldura, pompe de circulatie este asigurata de specialistii firmelor in Pompe de caldura, pompe de circulatie.
Pentru orice informatii cu referire la Pompe de caldura, pompe de circulatie contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2 precum si a celorlalte produse din Pompe de caldura, pompe de circulatie (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 20 ori
Pompa de circulatie GRUNDFOS UPS2.