Placile speciale Rigips iti ofera protectie in interiorul casei tale

Placile speciale Rigips iti ofera protectie in interiorul casei tale


Pentru amenajarea unor incaperi cu grad ridicat de umiditate sau pentru protectie garantata impotriva focului, placile de gips-carton marca Rigips se produc in trei variante, ce difera in functie de tipul de carton utilizat si de natura aditivilor continuti in miezul de ipsos. Ele pot fi rezistente la umezeala (RBI), la foc (RF) sau rezistente la foc si umezeala (RFI).


Placile speciale Rigips iti ofera protectie in interiorul casei tale

Realizarea peretilor de compartimentare cu placi din gips-carton Rigips conduce la o considerabila economie, atat din punct de vedere al spatiului, cat si a costurilor. Spatiul liber din interiorul peretilor din gips-carton marca Rigips este ideal pentru amplasarea rationala a tuturor instalatiilor, iar suprafata rezultata este uscata, plana si imediat dupa montaj poate fi vopsita sau lambrisata. De asemenea, suprafetele placilor permit aplicarea directa a diverselor tipuri de finisaje (vopsire, placari ceramice, tapet) si pot fi utilizate in orice spatiu din casa.

Fiind elemente de constructie cu masa redusa, placile din gips-carton nu influenteaza rezistenta si stabilitatea constructiilor in cadrul carora au fost puse in opera. Un alt aspect pozitiv al placilor din gips-carton marca Rigips, este faptul ca acestea nu contin elemente radioactive, substante cancerigene, deseuri toxice, rebuturi industriale ori alte elemente sau substante daunatoare sanatatii oamenilor sau integritatii mediului inconjurator.
Durabilitate placilor este de minim 25 de ani, sunt integral reciclabile, dupa epuizarea duratei de viata putand fi utilizate ca adaos, in anumite proportii, la realizarea de noi placi de gips-carton.

Detalii despre imbinarea peretilor, incastrarea usilor, placarea suprafetelor si ponturi despre compartimentarea locuintei utilizand placile de gips-carton marca Rigips, puteti gasi pe site-ul www.rigips.ro.

Folosind placile de gips-carton marca Rigips, obtineti atat siguranta in locuintele dumneavoastra, cat si beneficii estetice pentru spatiul amenajat. Diversitatea, flexibilitatea si performanta, precum si rezistenta la foc si umezeala, permit placilor speciale marca Rigips sa domine orice forme.

Pentru a afla informatii suplimentare despre produsele Rigips, compania a pus la dispozitia clientilor sai lina telefonica gratuita: 0800 070 744.
somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER