Piatra cubica, Pret 4.96 Lei

Foto Piatra cubica, Piatra naturala. Piatra decorativa
Pret: 4.96 Lei

Producator: » Garden Services SRL Bucuresti

Comercializat de: GARDEN SERVICES
Judet: BUCURESTI, Bucuresti

Cere detalii la telefon: 0722 393 251
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Piatra cubica. GARDEN SERVICES, Bucuresti


Piatra cubica are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 4.96 Lei.
Piatra cubica se foloseste la realizarea aleilor si platformelor de gradina, a cailor de acces pietonale si auto si pentru diferite zidarii ornamentale sau functionale decorative. Piatra cubica este de culoare gri inchis si are dimensiuni cuprinse intre 8 si 12 cm.

Preturile complete ale produselor noastre si tarifele serviciilor pe care vi le oferim le puteti gasi in pagina "Preturi/Tarife".

Toate detaliile despre utilizarea si intretinerea produselor comercializate de noi le puteti obtine accesand pagina "Sfaturi utile" .

Pietrele cubice sunt folosite la relizarea iazurilor de gradina cu sau fara loc de inot, a cursurilor si caderilor de apa, cascadelor artificiale, zidurilor de sprijin care ajuta la sustinerea alpinariilor precum si ca ziduri ornamentale decorative.
Formular cerere de oferta pentru Piatra cubica
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Piatra cubica) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Piatra cubica
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de GARDEN SERVICES » Toate     
Operatiunea include montajul pavelelor si dalelor autoblocante din beton vibrocompactat. Este inclusa manopera de montaj, compactarea stratului de montaj, imprastierea si umplerea rosturilor cu un strat de nisip fin si compactarea finala a aleilor s ..» cumpara acum
Operatiunea include montajul pavelelor si dalelor autoblocante din beton vibrocompactat. Este inclusa manopera de montaj, compactarea stratului de montaj, imprastierea si umplerea rosturilor cu un strat de nisip fin si compactarea finala a aleilor s ..» cumpara acum
Lespezile sau dalele de piatra naturala se folosesc pentru realizarea aleilor si platformelor de gradina inierbate. Lespezile sunt de culoare crem sau gri, de forme neregulate si dimensiuni diferite. Preturile complete ale produselor noastre si tarifele ser ..» cumpara acum
Pietris spart (sorturi piatra sparta) cu dimensiuni diferite: margaritar, pietris sort 7-15 mm 15-30 mm 30-50 mm si refuz de ciur (pietre sparte mai mari de 50 mm). Livrare pietris cu camion de 14 tone. Preturile complete ale produselor noast ..» cumpara acum
Flori de gradina anuale, flori in ghiveci de 9 cm, produse din seminte si rasaduri certificate international. Flori anuale cu inflorire din luna mai pana in octombrie, h=10 cm, flori divers colorate, floare dubla. Flori de gradina anuale, flori in ghivec ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Piatra naturala. Piatra decorativa de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Piatra naturala. Piatra decorativa.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Piatra naturala. Piatra decorativa .
Alege Piatra naturala. Piatra decorativa oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Piatra naturala. Piatra decorativa.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Piatra naturala. Piatra decorativa.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Piatra naturala. Piatra decorativa din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Piatra naturala. Piatra decorativa este asigurata de specialistii firmelor in Piatra naturala. Piatra decorativa.
Pentru orice informatii cu referire la Piatra naturala. Piatra decorativa contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Piatra cubica. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Piatra cubica precum si a celorlalte produse din Piatra naturala. Piatra decorativa (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 54 ori
Piatra cubica.