PetExpo Romania: 10-12 iunie 2011 la Zone Arena. Mai mult spatiu, mai multi expozanti, mai multi vizitatori

PetExpo Romania: 10-12 iunie 2011 la Zone Arena. Mai mult spatiu, mai multi expozanti, mai multi vizitatori


ValeaCascadelor.ro | Știri

08 Iun 2011 | 18 afisari

Pet Expo este evenimentul anului in industria romaneasca dedicata animalelor de companie. Este primul targ profesionist intr-un domeniu care cunoaste, an dupa an, o crestere continua. Manageri de export, cumparatori si vizitatori specialisti vin sa vada ultimele oferte ale companiilor de profil, liderii de piata, producatorii inovatori si tehnologii de ultima ora.

vivre.ro
vivre.ro

PetExpo Romania: 10-12 iunie 2011 la Zone Arena. Mai mult spatiu, mai multi expozanti, mai multi vizitatori - Poza 1

Pet Expo reprezinta ocazia unica de a prezenta produse/servicii dedicate animalelor de companie unui numar foarte mare de consumatori finali/iubitori de animale, dar si de a crea relatii cu companiile care activeaza in domeniu.

Pet Expo este oglinda pietei de produse si servicii dedicate animalelor de companie si este locul ideal pentru a prezenta ultimele inovatii in domeniu, fiind o ocazie foarte buna pentru lansarea de noi produse. Pet Expo ilustreaza oportunitatile si amenintarile pietei, punctele tari si slabe ale companiilor, dar si nevoile, dorintele si aspiratiile consumatorilor.

Editia de anul acesta se va desfasura intr-o locatia noua, la Zone Arena (Bucuresti, cartierul Floreasca), organizatorii mizand pe cateva atuuri in depasirea celor zece mii de vizitatori prezenti la editia de anul trecut: amplasament avantajos, localizare stradala, acces facil, spatiu extins, climatizare.

MAI MULTE DETALII PE: www.petexpo.ro

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER