Penthouseul – alegerea suprema in materie de lux

Penthouseul – alegerea suprema in materie de lux


Luxul este definit de achizitiile exclusiviste pe care  persoana le face  in materie de masini, bijuterii, vacante si in mod special locuinta. In materie de locuinte de lux,  penthouse-urile reprezinta alegerea suprema. Acest concept a intrat de cativa ani pe piata din tara noastra odata cu dezvoltarea pietei imobiliare si in special a segmentului de lux.


Penthouseul – alegerea suprema in materie de lux

Daca o familie obisnuita locuieste intr-un apartament de 2-3 camere cu suprafata de aproximativ 60-80 de mp, penthouse-urile  au suprafete de 300-450 mp si sunt adesea  locuite de 1-2 persoane.

Amenajare apartamentului se dovedeste a fi de cele mai multe ori un process indelungat, costisitor si foarte stresant.Ce mobila cumparam? Cum o transportam pana la etajul 8? Cat ne va costa instalatorul? Acestea sunt intrebari pe care renovarea unei locuinte le ridica pentru fiecare dintre noi. Insa situatia se schimba cand vorbim deprodusele delux.

Penthouse-urile din Monte Carlo Palace sunt finisate pana in cel mai mic detaliu de firme de design interior, beneficiaza de mobilier de lux si sunt complet echipate. Tot ce trebuie sa faca proprietarul este sa se mute si sa se bucure de aceasta locuinta deosebita.Pentru cei care doresc sa-si decoreze locuinta dupa bunul plac, oferim si penthouse-uri nemobilate.  Oferim toate serviciile de care clientul are nevoie, de la restaurant pana la curatenia apartamentului. Propunem un stil de viata exclusivist, nu doar un apartament.

Traditionalul balcon folosit pe post de camara sau uscatorie este inlocuit de terase de pana la 200 de mp, amenajate cu gazon, vegetatie, sezlonguri si ofera o priveliste panoramica asupra orasului.

Liftul blocului care de cele mai multe ori este defect este inlocuit de lifturi de mare viteza care ajung direct in penthouse-ul propriu.
Turele de bloc in cautarea unui loc de parcare sunt o proba de rabdare si indemanare pentru majoritatea bucurestenilor. Pentru clientii proiectelor de lux insa, situatia este diferita, acestia fiind intampinati de valeti care vor face acest lucru pentru ei.

Si pentru ca luxul este definit ca “mod de viata costisitor, caracterizat prin abundenta de bunuri  materiale”, trebuie mentionat ca preturile acestor locuinte sunt pe masura. Penthouse-urile pe care le oferim  au suprafete cuprinse intre 320 si 460 mp. Preturile pornesc de la 580 000 euro si ajung la 820 000 euro pentru un penthouse de 460 de mp, mobilat si cu panorama superba a Bucurestiului.

CITITI MAI MULTE PE: montecarlopalace.ro
aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER