Pardoseala din lemn: o solutie atipica


Pardoseala din lemn: o solutie atipica


Sfaturi utile | Publicat la 23 Ian 2010 | 5439 afisari


Din vremuri stravechi, lemnul in forma lui naturala a fost in atentia artistilor, a creatorilor de frumos. Nici producatorii de pardoseli nu s-au dedat de la asta.


Pardoseala din lemn: o solutie atipica - Poza 1

Este si cazul modelului de pardoseala Waldilla, a carui spectaculozitate si originalitate a primit premiul Red Dot - recunoastere internationala apreciata si vanata in domeniul designului.

Spectaculozitatea despre care aminteam este data de faptul ca fiecare placa individuala de parchet este incadrata in linii curbe si, in plus, reda perfect structura lemnului, nodurile fiind pastrate pentru un plus de naturalete.

Forma este cu totul neobisnuita pentru o placa de parchet, care in mod normal se incadreaza in linii perfect drepte. Este rezultatul unei tehnologii inovative de fabricatie ce asigura, pe langa acest format total atipic, potrivirea si montajul perfect ale placilor intre ele. Suprafata fiecarei placi este in mod deliberat pastrata cat mai aproape de forma naturala, fiind tratata doar cu ceara grea pentru pardoseli, subliniindu-se astfel vitalitatea naturii. La www.waldilla.eu gasiti si alte informatii despre aceasta inovatie.

SURSA: jurnalul.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro