Promotii

Panouri radiante infrarosu SMART,

Foto Panouri radiante infrarosu SMART, Panouri radiante

Producator: » Prisma Info

Comercializat de: Prisma Info
Judet: Mures, TARGU MURES

Cere detalii la telefon: 0744 708 799
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Panouri radiante infrarosu SMART. Prisma Info, TARGU MURES


Panouri radiante infrarosu SMART are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 0.00 Lei. Panouri radiante infrarosu SMART 350 W-1200W

Prisma Info, producator de panouri radiante casnice si industriale.

CELE MAI BUNE PRETURI !!! DISTRIBUTIE IN TOATA TARA.

Panouri radiante in infrarosu, ideale pentru incalzit apartamente, vile si cabane, birouri si sedii de firma.
Avantajele panourilor radiante in infrarosu:

Datorita incalzirii prin radiatii in infrarosu, avand un randament mult mai bun decat celelalte tipuri de incalzire, se obtine o economie importanta in bugetul de cheltuieli al unei instalatii de incalzire.
Sistemul de incalzire cu panouri radiante in infrarosu prezinta avantajul ca elimina costurile instalarii unei centrale termice, cat si costurile cu instalarea radiatoarele si a retelelor de alimentare a radiatoarelor cu apa calda.
Incalzirea in infrarosu fiind un sistem de incalzire total ecologic, nu apar reziduri poluante de nici o natura. Spre deosebirea incalzirea cu centrale pe gaze in care apar diferite pierderi de caldura, panourile de incalzire cu infrarosu transforma energia electrica in cea termica cu eficienta de 100%.
Incalzirea prin radiatie elimina posibilitatea aparitiei mucegaiului pe pereti si nu antreneaza particule de praf din camera si asigura o buna ionizare a aerului din incaperi.
Permite realizarea unor incalziri de calitate superioara chiar si in conditii specifice. Pot fi fixate atat pe tavan, cat si sub diferite corpuri pe care dorim sa le incalzim, cum ar fi scaunele, pot fi folosite de sine statator sau ca incalzire suplimentara. Pot fi folosite si in medii umede, ca de exemplu.: bai, piscine.
Instalare simpla: se pot fixa de catre beneficiar cu ajutorul unor suruburi si se pot pune in functiune, daca este asigurata alimentarea cu energie electrica a cladirii, pot functiona din momentul achizitionarii.
Neavand piese in miscare, este asigurata o fiabilitate ridicata, iar in cazul unor defectiuni la sistemul de incalzire propriu al panoului, depanarea lui se poate face rapid de catre toti distribuitorii nostri care au la dispozitie toata gama de piese de schimb.
Intretinere simpla: este indicat a fi curatat (dupa scoaterea din functiune) cu o carpa uscata, o data pe luna.

Pentru o eficienta ridicata si o scadere a costurilor cu energia electrica, panourile electrice pot fi comandate cu ajutorul unor termostate ambientale care asigura o econome a energie de pana la 30% prin programarea incalzirii pe anumite intervale de timp.


Modele de panouri radiante electrice in infrarosu

Tip panou


Putere - Tensiune


Volum aer incalzit* (metri cubi)

Panou radiant 500 x 500 x 35


350 W - 230V


10

Panou radiant 700 x 500 x 35


550 W - 230V


15

Panou radiant 940 x 500 x 35


750W - 230V


20

Panou radiant 940 x 800 x 35


1200W - 230V


35

Panou radiant cu oglinda 500 x 300 x 150


1000W - 230V


30

*calculul a fost realizat pentru o diferenta de temperatura de la-15 grade mediu exterior la +20 grade in interiorul camerei.

Panourile radiante:

pot fi vopsite intr-o gama diversa de culori sau la cererea beneficiarului pot fi acoperite cu o folie termorezistiva reprezentand o reproducere a unei opere de arta, astfel panoul transformandu-se intr-un adevarat tablou.
La cerere panourile pot fi dotate cu rame metalice vopsite si ele in culorile dorite de beneficiar.
Panourile pot fi montate pe pereti, pe tavan sau cu ajutorul unor picioare pot fi amplasate pe podea in orice zona a locuintei, inlocuind cu succes radiatoarele cu ulei mult mai voluminoase si cu un randament caloric mult mai scazut.

Informatie:

Volumul de aer incalzit depinde de calitatea izolatiei camerei cat si de temperatura de la care se incalzeste camera. Astfel volumul de aer incalzit poate creste in functie de micsorarea palierului de incalzit.
Formular cerere de oferta pentru Panouri radiante infrarosu SMART
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Panouri radiante infrarosu SMART) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Panouri radiante infrarosu SMART
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de Prisma Info » Toate     
Panou radiant SMART 930 x 800 x 37 1200W 230V pentru 35mc ..» cumpara acum
Panouri radiante infrarosu SMART 350 W-1200W Prisma Info, producator de panouri radiante casnice si industriale. CELE MAI BUNE PRETURI !!! DISTRIBUTIE IN TOATA TARA. Panouri radiante in infrarosu, ideale pentru incalzit apartamente, vile si cabane, b ..» cumpara acum
Panouri radiante infrarosu SMART 350 W-1200W Prisma Info, producator de panouri radiante casnice si industriale. Panouri radiante in infrarosu, ideale pentru incalzit apartamente, vile si cabane, birouri si sedii de firma.\ CELE MAI BUNE PRETURI !!! ..» cumpara acum
Prisma Info, producator de panouri radiante casnice si industriale. CELE MAI BUNE PRETURI !!! DISTRIBUTIE IN TOATA TARA. PRETURI FARA CONCURENTA !!! ..» cumpara acum
Panouri radiante infrarosu 350 W-1200W Prisma Info, producator de panouri radiante casnice si industriale. CELE MAI BUNE PRETURI !!! DISTRIBUTIE IN TOATA TARA. Panouri radiante in infrarosu, ideale pentru incalzit apartamente, vile si cabane, birouri ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Panouri radiante de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Panouri radiante.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Panouri radiante .
Alege Panouri radiante oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Panouri radiante.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Panouri radiante.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Panouri radiante din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Panouri radiante este asigurata de specialistii firmelor in Panouri radiante.
Pentru orice informatii cu referire la Panouri radiante contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Panouri radiante infrarosu SMART. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Panouri radiante infrarosu SMART precum si a celorlalte produse din Panouri radiante (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 148 ori
Panouri radiante infrarosu SMART.