Oglinzile - solutia minune pentru decorarea unei camere mici

Oglinzile - solutia minune pentru decorarea unei camere mici


Foloseste oglinzi pentru a deschide si pentru a crea efectul optic de marire al spatiului si asigura-te ca oglinzile sunt pozitionate in locul potrivit, si ca acestea creaza un peisaj atractiv si energie vibranta.


Oglinzile - solutia minune pentru decorarea unei camere mici

Oglinzile au multe folosinte. Acestea ar trebuie sa nu creeze niciodata un efect distorsionat sau sa taie imaginea unei persoane.  Oglinzile sunt folositoare in spatii mici acolo unde aparent dubleaza marimea zonei. Oglinzile mari vor face o incapere sa para mult mai mare.

Oglinzile sporesc luminozitatea

Ele sunt de asemenea folositoare in spatii intunecate acolo unde vrei sa reflecti cat mai multa lumina cu putinta in acea camera. Aceasta "regula"se aplica apartamentelor sau camerelor cau au o singura fereastra si aceea se afla in partea de nord. Poti fi capabila sa pozitionezi strategic o oglinda astfel incat lumina naturala de la o fereastra sa fie reflectata intr-o camera mai intunecata sau intr-un colt sumbru.

Oglinzile se gasesc intr-o varietate de dimensiuni si forme. Alege-le pe cele care crezi ca ti se potrivesc cel mai bine cu stilul tau si cu stilul din incapere ta.  Le poti alege pe cele simple sau pe cele inramate.

Oglinzile dau o nota distincta incaperii, creaza stil

O camera cu oglinzi va fi intotdeauna mai deosebita si va crea un sentiment de libertate, de spatialitate. Mai mult decat atat, oglinzile pot aduce natura in casa ta, intrucat pot reflecta pomii din gradina, florile, pasarile, mediul inconjurator. Ce poate fi mai frumos decat o camera plina de viata.

SURSA: femei-moderne.ro
iedera.ro
iedera.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER