Oferte de nerefuzat cu ocazia Black Friday 2014 pentru baia si bucataria ta

Oferte de nerefuzat cu ocazia Black Friday 2014 pentru baia si bucataria ta


Vrei reduceri? Le avem! La noi insa conceptul de Black Friday e putin diferit. Pentru ca avem preturi reduse tot timpul anului! Sfarsitul de noiembrie va fi insa unul cu totul speciat, discounturile de care vei putea beneficia ajungand pana la 60%! Va invitam pe www.sanoland.net pentru a descoperi cele mai mari reduceri pentru baia si bucataria ta.

piatraonline.ro
piatraonline.ro


Inceputul firmei Sano-Land Service S.R.L. se datoreaza activitatii indelungate in domeniul obiectelor sanitare a actionarilor firmei care au vaste cunostinte in acest domeniu care au acumulat o experienta de peste 30 de milioane de euro in acest domeniu, oameni care au promovat branduri numeroase pe piata Romaneasca.

In prezent comercializam produse fabricate de catre firmele: Hansgrohe, Ideal Standard, Vidima - produs de catre Ideal Standard, Grohe, Teca, Laufen, Roltechnick, Roca, Geberit, Tece, SanSwiss, Duravit, Ceramica Dolomite, Hueppe, Steinberg, Keuko, Jado, Bugnatese, Hansa, Vileroy&Boch, Sanela, Zehnder, PMH, Ravak din Cehia, Galassia, Riho, Hatria, Electrocasnice de la Teka din Germania, Franke, Electolux, AEG, Faber.

Noi aducem o lume intreaga in baia ta! Afla mai mult pe www.sanoland.net.

Îți recomandăm
Lavoar stil piatra gri pe blat Rune Roxy Stone Warm Grey 49 cm
Lavoar pe blat Rune Vegas White 57 cm
Set 2 covorașe de baie Confetti Bathmats Stars
Dulap de baie cu uși și sertare Austral
somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER