O sansa pentru somerii din sectorul constructii


O sansa pentru somerii din sectorul constructii


Stiri | Publicat la 22 Mar 2011 | 1301 afisari


Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor va invita sa participati la Intalnirea Regionala de Lansare a proiectului "Centre PICAS - Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii din sectorul de constructii".Evenimentul va avea loc, joi 24 martie 2011 la Ramada Hotel Iasi, sala New York, Strada Grigore Ureche, Nr. 27 incepand cu ora 09,00.

La intalnirea regionala de lansare sunt invitate sa participe persoane din grupul tinta, reprezentanti ai autoritatilor locale, sindicatelor si patronatelor din sectorul constructiilor, furnizori de formare si asociatii profesionale din Regiunea de dezvoltare Nord Est.

In cadrul conferintei se vor prezenta obiectivele, activitatile, rezultatele asteptate precum si oportunitatile oferite de acest important proiect strategic.

"Proiectul nostru vizeaza o abordare complexa a fenomenului de somaj din constructii incercand sa ofere solutii integrate si specializate pentru facilitarea intalnirii in conditii optime a cererii cu oferta de munca din sector." (Simion ILIE, Manager de proiect)

Participarea la conferinta este gratuita cu conditia inregistrarii la www.picas.ro.

Acest proiect este implementat in parteneriat cu Sempla SRL (partener transnational din Italia) si Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM) si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Investeste in oameni" Axa Prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare", omeniul Major de Interventie 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare"

Pentru informatii suplimentare:

Andreea Pircalabescu
Responsabil operational evenimente
Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor
tel: 021.212.37.62/63/64; fax: 021.212.37.61;
e-mail: andreea.pircalabescu@cmc.org.ro
 


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro