Montarea unei cadite de dus

Montarea unei cadite de dus


Credeti ca aveti nevoie de un instalator pentru montarea noii cadite de dus? In realitatea nu este atat de dificil sa faceti asta. Va trebuie doar cateva unelte, o buna planificare si cateva pregatiri prealabile. Cu siguranta veti putea monta chiar dvs. cadita de dus fara a mai apela la ajutorul unui instalator. In acest articol doresc sa va impartasesc cateva sfaturi despre cum va puteti monta singuri cadita de dus. Ce model de cadita de dus ar trebui sa alegem?


Montarea unei cadite de dus

Este foarte important sa alegem dimensiunea corecta de cadita. Stiu ca acest lucru este evident dar trebuie sa il mentionez, deoarece o dimensiune incorecta s-ar putea transforma in munca mult mai multa decat v-ati fi gandit vreodata.

Sunt disponibile foarte multe modele decadite de dus. Trebuie sa aveti in vedere cine anume va folosi aceasta cadita si unde anume doriti sa o instalati. Aveti nevoie de o cadita de dus la nivel cu podeaua? Sau ati prefera modelul mai inalt ? In cazul in care optati pentru o cadita de dus inalta trebuie sa va asigurati ca aveti suficienta inaltime libera pentru a fixa capul de dus (pentru ca dusul sa functioneze capul de dus acesta trebuie montat la o inaltime corespunzatoare).

Daca veti pregati dinainte zona in care doriti sa montati cadita de dus in mod cert va va fi mult mai usor si veti culege roadele mai tarziu.

Mai inainte de toate verificati ca in zona sa nu existe fire electrice, si daca exista indepartati-le. Asigurati-va ca zona este curata si uscata. Asigurati-va de asemenea ca aveti acces la dedesubtul caditei pentru a fixa conducta de scurgere. In cazul in care suprafata pe care doriti sa montati cadita de dus este una solida va fi nevoie sa efectuati un sant pentru a putea prinde cateva dintre conducte. Curatati peretii din jurul zonei de orice decoratiuni vechi si reparati orice fel de cocoloase, denivelari sau crestaturi de pe perete. Nu lipiti in acest moment niciun fel de placa de faiata deoarece deocamdata nu ati finalizat lucrarile ( faianta trebuie aplicata de abia dupa ce ati terminat de montat cadita de dus.).

SURSA: constructmall.ro

homewish.ro
homewish.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR