Modele de paturi. Alege marimea si tipul potrivit

Modele de paturi. Alege marimea si tipul potrivit


Oare cum poate cineva sa cunoasca diferenta dintre marimile patului de pe piata din ziua de azi? Chiar si agentul de vanzari din departamentul local poate sa nu stie sa iti explice corect. Poate sa fie foarte derutant.


Modele de paturi. Alege marimea si tipul potrivit

Si daca te gandesti ca un pat King este mai mare decat un pat Queen, ar trebui sa stii exact cam care este diferenta.

Care este exact diferenta dintre marimile diferite ale paturilor disponibile pe piata? Te vom ajuta sa intelegi exact marimile paturilor disponibile pe piata si cum anume sa decizi care este potrivita pentru nevoile tale.

Unele firme produc paturi mai mici sau mai mari decat marimile standard. Dar fii atenta! In timp ce pare intrigant sa iti iei un pat mic, trebuie sa te gandesti ca atunci cand iti cumperi unul mare este posibil sa ai probleme cu asternuturile.

Paturile duble sunt de asemenea cunoscute ca paturi single. Ele sunt cea mai buna alegere pentru camera copiilor sau pentru camera de oaspeti. Aceste paturi se potrivesc bine in dormitoarele mici. Twin Extra Long sunt paturile folosite in dormitoarele din camine pentru a caza adolescentii mai inalti.

Te gandesti la un pat dublu, full sau Queen?


Oricare dintre aceste marimi se potrivesc intr-o camera normala, dar multe cupluri simt ca un pat dublu sau full este potrivit. Un pat de aceasta marime ii acorda celuilalt un pic de spatiu fara ca partenerul sa simta ca se sufoca.

Doi oameni dormind intr-un pat de marimea King vor obtine acelasi spatiu de dormit ca si doi oameni care dorm intr-un pat de marimea Twin. Atunci cand cumperi asternuturi trebuie sa fii foarte atenta sa achizitionezi marimea potrivita patului.

CITESTE MAI MULT PE: femei-moderne.ro
bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER