Mobilierul pentru camera copiilor

Mobilierul pentru camera copiilor


Copiii: extrem de energici si creativi, se plictisesc foarte repede si vor tot timpul ceva nou! Mai ales dacă petrec mult timp în casă, în acelasi decor. Percep lumea senzorial, cel putin în primii ani, iar perceptiile si miscarea sunt extrem de importante pentru dezvoltarea lor armonioasă.


Mobilierul pentru camera copiilor
Mobilierul pentru camera copiilor

Vă prezentăm în cele ce urmează o solutie inovatoare pentru mobilarea camerei copiilor, astfel încât decorul să se schimbe constant si să îndemne copiii la diferite excercitii.
Mobilierul camerei copilului ar trebui să aibă ca scop si educarea si dezvoltarea aptitudinilor micutului, dezvoltarea functiilor motorii, a coordonării miscărilor, creativitatea si independenta, nu numai odihna si depozitarea hăinutelor si jucăriilor. Si asta chiar dacă a venit sezonul rece si micutul va petrece mai mult timp în interior decât în exterior.

Usor de mutat si aranjat

Acest tip de mobilier poate fi usor de mutat si reasamblat, oferind posibilităti variate de amenajare a spatiului : de la aranjamente clasice, până la spatii special dedicate jocurilor. Cu un sistem de conexiuni inovator, platformele de joacă se pot transforma în căsute alcătuite din bare, podele, pereti si acoperisuri. Elementele preasamblate si punctele de sprijin usor de montat fac ca acest sistem să fie rapid de aranjat si fixat.
Nivelurile de joacă existente pot fi alternate si extinse pe toate directiile si li se pot adăuga noi elemente, acoperisuri, perdele, baldachinuri, cutiute cu flori, etc. Sistemele existente pot fi decorate aditional cu perdele si cortine colorate. Copiii se simt neobservati si se joacă în voie, dar în acelasi timp persoana care îi supraveghează poate să îi vadă pe toate nivelurile de joacă.

Produs din materiale naturale

Acest mobilier este produs cu precădere din fibre naturale (lemn de mesteacăn, bumbac, nuiele) si suprafetele sunt tratate cu lac netoxic, lipsit de solventi, rezistent la UV.

Fabricat de specialisti

Scaunele cu sezut si spătar ergonomic sustin corpul si previn daunele care pot apărea datorită statului incorect. Suprafetele meselor sunt netede, usor de curătat si sunt foarte rezistente. Părtile de sus ale meselor au capetele rotunjite.
Mobilierul pentru copii are mânerele fabricate din plastic flexibil, rotunjit, neavând colturi, dulapurile au rafturi care garantează o maximă sigurantă. Usile se închid usor, având toate balamalele din metal cu un unghi mai mare de 170°, sunt foarte rezistente si ocupă spatiu putin. Dulapurile sunt fabricate cu partea din spate vizibilă, putând fi amplasate oriunde în cameră. Mânerele colorate, barele, cutiutele caracteristice si acoperisurile de pe mobilier scot în evidentă multitudinea de culori. Corpurile se prind în cuie speciale si cu lipiciuri.

Creati pentru micutul dumneavoastră un spatiu mereu nou si vesel, limitat doar de imaginatie si dimensiunile camerei.

Informatii si fotografii oferite de Ecocasa Management SRL

Îți recomandăm
Umbrelă Rex London Red Riding Hood
Set tacâmuri și veselă pentru copii Mickey Mouse, 6 piese
Aplică Kinder Multicolor
Comoda cu oglinda pentru copii Yakut Stripes
somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER