Mobila Elvila in rate prin Creditul Super Util de la BRD


Mobila Elvila in rate prin Creditul Super Util de la BRD


Stiri | Publicat la 13 Apr 2011 | 4502 afisari


Poti conta pe sprijinul nostru Elvila pentru a achizitiona mobila in rate, indiferent de alegerea ta! Printr-un parteneriat incheiat intre cunoscutul producator de mobilier si BRD beneficiati in magazinele Elvila de nenumarate avantaje.


Mobila Elvila in rate prin Creditul Super Util de la BRD - Poza 1

Pentru cumparaturi de tot felul, puteti alege creditul Super Util si veti beneficia de numeroase avantaje. Creditul se acorda persoanelor eligibile cu varsta cuprinsa intre 18-69 ani, cu posibilitatea rambursarii creditului pana la 74 ani (inclusiv). Mai multe detalii puteti obtine de la operatorii de credite din magazinele Elvila sau la telefon InfoCredit (021-301.48.26).

Printre beneficiile de care veti beneficia se numare 5 ani perioada maxima de creditare,  rata fixa pe toata perioada creditului, creditul se obtine in cel mult 2 ore, dobanda super avantajoasa.

Mai mult decat atat, creditele se pot obtine foarte usor, documente necesare fiind: actul de identitate (BI/ CI)- original si copie, adeverinta de venit sau talonul de pensie, ultima fisa fiscala (pentru salariati) - original si copie, factura de telefon fix/ mobil sau factura de utilitati (emisa de maximum 2 luni) - original si copie.

Oferta este valabila in magazinele Elvila din orasele: Alexandria, Alba Iulia, Bacau, Baia Mare, Beius, Bucuresti, Botosani, Brad, Braila, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Mizil, Petrosani, Ploiesti, Timisoara, Vaslui.

MAI MULTE DETALII PE: www.elvila.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.ro


Tag: Mobila, mobilierAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro