Mobila cu stil pentru bani mai putini

Mobila cu stil pentru bani mai putini


In editia de saptamana aceasta a Jurnalului Casei puteti afla cate ceva despre cheltuielile pe timp de criza legate de amenajarea unei case noi sau de redecorarea celei vechi. Printre idei, outleturile de mobila si decoratiuni interioare, lichidari de stoc organizate de marile magazine sau de depozitele de mobila second-hand. Chiar daca fiecare isi are propriile particularitati, ceea ce le face sa semene intre ele sunt preturile, care ajung si cu pana la 90% mai mici fata de restul pietei.

vivre.ro
vivre.ro

Mobila cu stil pentru bani mai putini - Poza 1

In cele ce urmeaza va prezentam cateva dintre alegerile pe care le puteti face daca vreti sa achizitionati mobilier si obiecte decorative la preturi mai mici. Puteti gasi produse noi, dar din colectiile vechi, care au preturi reduse fie pentru a face loc in magazine colectiilor noi, fie pentru ca au mici defecte sau sunt depasite de altele cu un design mult mai atragator. Pe de alta parte, exista magazinele second-hand, care comercializeaza mobila de import de buna calitate, ba chiar si piese unice, din lemn masiv, care in mod normal ar costa foarte mult.

Outleturi de mobila si decoratiuni

Toti suntem familiari cu outleturile de imbracaminte si incaltaminte, insa putini stiu ca astfel de magazine exista si pentru piesele de mobilier si obiectele decorative. Ele ofera clientilor produse din colectiile mai vechi care nu s-au vandut la vremea respectiva si care acum, desi noi, sunt depasite din punct de vedere moral. Alin Simpetru, administratorul Mobexpert Outlet, spune ca "oamenii cauta produsele din Outlet in primul rand datorita pretului, care este cu minim 30% reducere fata de pretul de lista din magazin. Avem produse si cu 90% reducere, dar ca medie reducerile se situeaza undeva la 65% fata de magazin".

Printre cele mai cautate si vandute sunt produsele textile, si in special covoarele, dar si piesele de mic mobilier. Ca si in magazine, preturile produselor variaza in functie de design si de calitate, mai ales ca se pot gasi obiecte pentru toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele.

Exista lichidari de stoc si pentru mobila

Fiecare sezon aduce cu sine noi tendinte si implicit noi colectii de mobilier si obiecte de design interior si exterior. O data cu aparitia acestora pe piata, produsele vechi vor fi tot mai putin cumparate si apoi uitate pe rafturi. Pentru a evita asemenea situatii, managerii prefera sa vanda mai ieftin si sa faca loc obiectelor noi.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

piatraonline.ro
piatraonline.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER