Materialele textile dicteaza tendintele in amenajari interioare

Materialele textile dicteaza tendintele in amenajari interioare


La fel ca in moda, si in designul de interior materialele textile joaca un rol esential, dincolo de forma pe care o capata in final. Ele duc responsabilitatea celei mai personale etape din amenajare, si anume aceea decorativa si de confort tactil, ceea ce le confera titlul de elemente definitorii ale stilului ales pentru fiecare casa. De la textile pleaca intreaga cromatica a locuintei.


Materialele textile dicteaza tendintele in amenajari interioare

Si pentru ca noi sa avem din ce alege acum, o intreaga industrie de textile pentru interioare s-a dezvltat in timp, culminand cu evenimentele internationale de profil de peste an, unde se lanseaza pe piata inovatiile si noutatile. Dintre acestea, Heimtextil este cel mai mare si am ales sa concluzionam acum editia de anul acesta, care s-a desfasurat in urma cu o luna.

Culori la moda: mov, turcoise si gri argintiu

Nu stim daca are legatura cu stagnarile vremurilor pe care le traim, dar, ca si anul trecut, movul detine suprematia. Mov saturat obtinut din cantitati egale de rosu si albastru sau derivate ale acestuia de la nuante electice si pana la pasteluri, aceasta familie de culori este prezenta in toate colectiile. Si pentru ca textilele vin la pachet cu tapetul sau placarile decorative, iata cum si peretii raman imbracati in tonuri inrudite. Dar spre deosebire de editia trecuta, movul are concurenta.

Turcoise si griuri argintii vin in contrast si in completare pentru interioare expresive si neasteptate.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro
soldec-shop.ro
chilipirul-zilei.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER