Mai multi clienti, mai multi bani pentru afacerea ta: vinde online prin noul tau magazin virtual!


Mai multi clienti, mai multi bani pentru afacerea ta: vinde online prin noul tau magazin virtual!


Sfaturi utile | Publicat la 09 Mar 2010 | 41045 afisari


Magazinul virtual pe platforma e-volution este solutia ideala pentru a incepe sa vinzi on-line. Fa pasul spre mai multi clienti si mai multi bani pentru afacerea ta acum la un pret super-avantajos: 480 EURO + TVA, esalonat in doua rate lunare.


Mai multi clienti, mai multi bani pentru afacerea ta: vinde online prin noul tau magazin virtual! - Poza 1

Fii destept. Vinde mai mult!

Platforma de magazin virtual e-volution ofera toate componentele necesare pentru vanzari on-line: prezentarea de produse, inregistrare utilizatori, optiune de cumparaturi on-line, sistem de cos de cumparaturi, trimitere comanda, emitere de factura proforma, gestionare comenzi primite. Administrarea comenzilor este simpla si eficienta.

Vanzarea on-line este mai ieftina si mai eficienta

Orice comerciant poate vinde on-line. In conditiile in care numarul de oameni care folosesc internetul pentru informare si cumparaturi creste constant, crearea propriului site de vanzari on-line devine o necesitate.

Cel mai mare avantaj al solutiei de vanzari on-line este atragerea de clienti din toata tara. Un magazin traditional, indiferent de cat de bine este pozitionat, nu poate acoperi decat o raza restransa de clienti datorita limitarilor georgafice.

Un alt avantaj major al unui site de vanzari on-line este costul redus al vanzarii. In vreme ce intr-un magazin fiecare produs este insotit de costuri suplimentare (chirie, personal), in cazul vanzarii online el poate fi livrat direct din depozit prin posta sau curier.

Pret corect: 480 EURO + TVA

Stim ca esti la inceput si vrem sa te ajutam si sa crestem impreuna. De aceea, iti facem o propunere de nerefuzat: un magazin virtual la pret superaccesibil: 480 EURO + TVA, in doua transe egale.

Ce inseamna asta? Poti incepe afacerea ta pe internet cu o investitie minima de doar 240 de EURO. Chiar acum.

Afla mai multe detalii, descrierea completa precum si varianta demo pe www.e-vo.ro.


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro