Lindab Romania da startul la promotiile pe 2010

Lindab Romania da startul la promotiile pe 2010


ValeaCascadelor.ro | Știri

15 Ian 2010 | 31 afisari

La inceput de an, Lindab Romania, liderul national al sistemelor de invelitori, propune clientilor o combinatie de oferte promotionale. In continuarea campaniei „Culoarea lunii”, desfasurate pe tot parcursul anului trecut, Lindab ofera discounturi de 25% la sistemele rezidentiale (gamele Nordic 400 si Roca, alaturi de sisteme de jgheaburi si burlane) pe anumite produse/culori. Campania este valabila pana pe data de 28 februarie, fiind sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

vivre.ro
vivre.ro

Lindab Romania da startul la promotiile pe 2010 - Poza 1

„Stim ca romanul este prevazator si isi face iarna car si vara sanie, asa ca am decis sa incurajam prin aceste promotii toti clientii responsabili, in sensul pregatirii pentru proiectele pe care le au in plan in cursul anului. 2009 a fost, dupa cum bine stim, un an in care am fost cu totii mai precauti decat de obicei, mai ezitanti in privinta initiativelor. Avand in vedere ca, in multe cazuri, criza s-a dovedit a fi doar psihologica, clientii isi pot relua acum proiectele, pot finaliza locuintele pe care si le-au dorit, cu materialele pe care si le-au dorit”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

In cadrul promotiei „Combinatia iernii”, Lindab acorda o reducere de 25% la achizitia unui sistem complet de acoperis care include tigla metalica Lindab Nordic 400 pe culoarea rosu bordo in combinatie cu sistemele de jgheaburi si burlane pe oricare din culorile rosu inchis sau alb, la alegerea clientului.

Noul sistem de tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca beneficiaza, de asemenea, de o promotie. Culoarea chestnut la profilul Roca Madera si culoarea garnet la profilele Roca Rustica si Roca Serena beneficiaza de 25% reducere la modulele de tigla, plus preturi speciale pentru accesoriile sistemului. Mai mult, la achizitia sistemului de jgheaburi si burlane pe una din culorile rosu inchis sau alb, clientul primeste tot o reducere de 25%.

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER