ING si-a lichidat afacerile de dezvoltare imobiliara din Romania

ING si-a lichidat afacerile de dezvoltare imobiliara din Romania


ValeaCascadelor.ro | Știri

26 Ian 2010 | 13 afisari

ING Real Estate Development International, divizia de dezvoltari imobiliare a grupului financiar olandez ING, a decis, in calitate de asociat unic, dizolvarea si lichidarea reprezentantei din Romania, dupa doi ani de activitate.

vivre.ro
vivre.ro


Pentru a sterge datoriile pe care ING Real Estate Development Romania le avea la diversi creditori, actionarul unic a fost nevoit sa faca o majorare de capital in valoare de 65.000 euro.

Cristian Cirjan, directorul executiv al unitatii din Romania, a anuntat recent ca va continua sa colaboreze cu grupul olandez in calitate deconsultant imobiliar.

Ramane doar divizia de investitii

ING Real Estate a intrat pe piata imobiliara din Romania in octombrie 2007 prin achizitionarea galeriei comerciale a proiectului de retail Felicia Shopping Center din Iasi, tranzactie cu o valoare de circa 40 de milioane de euro. Centrul comercial se afla, in prezent in portofoliul diviziei de investitii a ING, care inca mai functioneaza.

ING Real Estate Development este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa, cu un portofoliu in dezvoltare de circa noua miliarde de euro.

SURSA: capital.ro

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER