Iluminare cu leduri pentru mobilier. Sistemul inovator Loox

Iluminare cu leduri pentru mobilier. Sistemul inovator Loox


Integrarea sistemelor de iluminare in mobilier reprezinta un trend international in materie de design iar LED-urile sunt viitorul tehnologiei de iluminare. Loox, noul sistem cu LED-uri de la Hafele, permite variante personalizate de design iar prin flexibilitatea lui imbunatateste confortul in spatiile de locuit. Astfel, un mobilier standardizat poate fi personalizat cu ajutorul noilor concepte de iluminare si, in functie de modul in care mobilierul va fi utilizat, lumina va prelua functii diferite.


Iluminare cu leduri pentru mobilier. Sistemul inovator Loox

Luminile integrate in mobila influenteaza dispozitia, imbunatatind atmosfera din camin si calitatea vietii. Bucataria este astazi unul din spatiile preferate, o buna parte din timp fiind petrecuta in acest cadru. Hafele propune prin sistemele de iluminare Loox crearea unui ambient deosebit in momentul in care se serveste masa.

De asemenea, cu ajutorul lor poate fi suplimentata iluminarea in zonele de interes cum sunt blatul de lucru sau sertarele, iar accentuarea anumitor elemente poate ajuta la prevenirea micilor accidente domestice.

Pe langa crearea unei atmosfere aparte, sistemele Loox au si alte avantaje: o durata de viata mai lunga, faptul ca economisesc energie, nu emit caldura, si degaja totodata o lumina stralucitoare. Sunt disponibile intr-o paleta larga de forme si nuante, ceea ce permite numeroase combinatii. Sistemele Loox sunt alimentate de curent alternativ de 100 - 240 volti, sunt simplu de utilizat si pot fi montate cu usurinta.

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER