Idei pentru amenajarea camerei copilului: desene animate

Idei pentru amenajarea camerei copilului: desene animate


Ca parinti, ne intrebam deseori ce ar trebui sa mai facem pentru ca odrasla noastra sa se simta bine, sa nu fie prea stresata. Aceeasi intrebare si-au pus-o si designerii de interior, iar raspunsul lor s-a concretizat intr-un stil nou de a decora camera copiilor. Eroii principali ai acestei noi conceptii sunt personajele din desenele animate.


Idei pentru amenajarea camerei copilului: desene animate

Ideea e simpla: peretii dormitorului celor mici sunt pictati cu personaje si scene din filmele de desene animate. Acest nou concept are numeroase avantaje daca-l comparam cu tapetul pictat. In primul rand, prin usurinta cu care se intretine si se conserva decorul astfel realizat, ceea ce nu e putin lucru. Iata in ce consta, practic, acest nou stil de decorare a camerei celor mici.

In primul rand, trebuie avut in vedere ca pictarea peretilor nu implica o pregatire speciala a camerei si nici nu dureaza cine stie cat, 3-4 ore fiind suficiente. Singura conditie este aceea ca peretele sa fie vopsit cu vopsea lavabila de o culoare cat mai deschisa, preferabil alb. Dupa ce ne-am asigurat ca totul este pregatit, se trece la alegerea desenului sau a temei preferate.

Exista site-uri specializate care contin modele, dar clientul poate sugera si altele, in functie de optiunile celor mici. Firmele care executa acest gen de lucrari nu impun nici un model, ele fiind extrem de receptive la preferintele clientului. In pluis, alegerea modelului propriu nu inseamna costuri suplimentare. Culorile folosite sunt vopsele acrilice, cu proprietati asemanatoare vopselei lavabile. Se dilueaza cu apa, nu sunt toxice si nu miros dupa aplicarea pe perete. Tot la alegere este si marimea desenului. Orice desen poate fi transpus la dimensiunile dorite, in asa fel incat sa se potriveasca cat mai bine cu celelalte elemente de decor si cu mobilierul din camera. Si inca ceva: pentru ca nu se folosesc sabloane, desenele sunt unice, realizate manual de la a la z.

Daca acest nou stil de decorare a camerei copiilor vi se pare interesant, pentru realizarea desenelor va stau la dispozitie echipe de profesionisti. Succes!

Îți recomandăm
Farfurie decorativă din porțelan Rex London Cat Face
Set pentru copii cu platou și tacâmuri din lemn Bambum Truck
Fotoliu extensibil pentru copii Mini Dice Pink Peonie
Aplică Kinder Multicolor
somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER