Idei pentru a amenaja o baie moderna pentru tineri


Idei pentru a amenaja o baie moderna pentru tineri


Sfaturi utile | Publicat la 01 Ian 2009 | 29141 afisari


O baie poate fi modern mobilata chiar si atunci cand este amplasata intr-un apartament de bloc. Singura problema este sa aveti clar ceea ce doriti sa faceti, pentru ca din punctul de vedere al materialelor si dotarilor, Valea Cascadelor va sta la dispozitie cu tot ceea ce va trece prin cap. Iata cateva sfaturi din partea specialistilor nostri in amenajari interioare.


Idei pentru a amenaja o baie moderna pentru tineri - Poza 1

Pentru adeptii stilului modern, se recomanda un lavoar din sticla, colorat pastel sau mat, cu o baterie realizata la fel de modern. Singurul inconvenient este ca acest tip de lavoar se intretine mai greu, dupa fiecare folosire trebuin sters cu o laveta. In caz contrar, raman urme inestetice pe suprafata cuvei.

O perdea pentru cabina de dus colorata violent sau moderat, dupa gust, poate intregi peisajul. De asemenea, o savoniera de portelan si un covoras moale, care sa-ti dea senzatia ca te afli pe o pajiste racoroasa.

Oglinda poate fi cu lupa, pentru un machiaj fara cusur. Chiar si capacul WC-ului poate aduce ceva deosebit, daca este dintr-un material care imita lemnul sau cu un model mai fistichiu.

Va repet: totul depinde de gustul dvs., pentru ca la urma urmei dvs. sunteti beneficiarul amenajarii baii , nu-i asa?

Iar daca tot ce v-am propus pana acum nu va ajunge, puteti veni cu ceva si mai personal, de exemplu o floare nobila intr-un ghiveci de portelan, in ton cu restul dotarilor, o faianta deosebita, cateva lumanari parfumate intr-un colt, pe o etajera s.a.m.d.

Doamnele stilate mai adauga la acest decor si cateva sticlute colorate, in care isi tin sarurile de baie. Iluminatul trebuie sa fie discret, cu spoturi incastrate, dar suficient pentru ca doamnele sa aiba destula lumina pentru machiaj, iar oglinda cea mai potrivita ar fi una simpla, de cristal.

Daca v-ati plictisit de baia clasica din apartamentul dvs., incercati si stilul acesta.

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro