Grohe Essence - bateria perfecta pentru o baie moderna

Grohe Essence - bateria perfecta pentru o baie moderna


Seria de baterii de baie minimaliste Grohe Essence oferita prin www.baterii-lux.ro.  este ideala pentru iubitorii unui design nobil, cu o forma simpla, de linii drepte.In timpul proiectarii, atentia s-a concentrat asupra corpului cilindric, acesta fiind elemenul principal al bateriei. Mentinerea unghiului drept intre corpul bateriei, teava de scurgere si maner, subliniaza consecventa pastrarii proportiilor.


Grohe Essence - bateria perfecta pentru o baie moderna

Seria de baterii de baie minimaliste Grohe Essence oferita prin www.baterii-lux.ro este ideala pentru iubitorii unui design nobil, cu o forma simpla, de linii drepte.In timpul proiectarii, atentia s-a concentrat asupra corpului cilindric, acesta fiind elemenul principal al bateriei. Mentinerea unghiului drept intre corpul bateriei, teava de scurgere si maner, subliniaza consecventa pastrarii proportiilor.

O baie moderna este un spatiu deschis si confortabil.Va puteti bucura de libertate de miscare si fiecare sectiune a incaperii este usor accesibila.De aceea fiecare clipa petrecuta in acest spatiu este o placere extrordinara: momente de relaxare in fiecarezi. Intr-un astfel de interior, bateriile din seria Essence, dusurile Rainshower Cosmopolitan si termostatul Grohtherm 3000 Cosmopolitan se potrivesc perfect – toate imbina aspectul deosebit de placut cu simplitatea si cu cele mai noi tehnologii.

Sistemul Grohe StarLight al bateriilor din seria Essence asigura o suprafata stralucitoare pe intreaga durata a utilizarii, reflectand lumina.Tehnologia Grohe SilkMove asigura utilizarea facila si delicata a bateriei dar si o reglare precisa a jetului de apa.

Daca sunteti interesat de un aspect proaspat, inviorator la un pret de pornire imbatabil, atunci noua noastra Essence este bateria pe care o cautati. Suprafata sa cromata sclipitoare - gratie tehnologiei GROHE StarLight® – sporeste conturul sau neted, minimalist si designul pur, in timp ce GROHE SilkMove® va ofera o baterie avansata din punct de vedere tehnic. Essence este o baterie eleganta care va rezista, in timp ce tendintele trecatoare vor fi dat gres. Intr-adevar, Essence este o baterie pentru o viata.

aranjareamesei.ro
aranjareamesei.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER