Grohe-BATERII-LUX.ro va invita la marea (pre)gateala de Craciun. Bateriile moderne de bucatarie fac ca pastrarea igienei in bucatarie sa fie floare la ureche

Grohe-BATERII-LUX.ro va invita la marea (pre)gateala de Craciun. Bateriile moderne de bucatarie fac ca pastrarea igienei in bucatarie sa fie floare la ureche


ValeaCascadelor.ro | Știri

17 Dec 2016 | 33 afisari

Pregatirea fursecurilor de Craciun este una dintre cele mai vesele si delicioase activitati ale sezonului dinaintea sarbatorilor, dar tinde sa fie si una dintre cele mai dezordonate perioade in bucatarie. Și asta se intampla deoarece chiar si aceia dintre noi care folosesc in decursul anului bucataria numai pentru a incalzi o felie de pizza sau sa prajeasca din cand in cand un ou, nu rezistam tentatiei de a ne face singuri fursecurile in sezonul cadourilor.

vivre.ro
vivre.ro

Grohe-BATERII-LUX.ro va invita la marea (pre)gateala de Craciun. Bateriile moderne de bucatarie fac ca pastrarea igienei in bucatarie sa fie floare la ureche - Poza 1
Grohe-BATERII-LUX.ro va invita la marea (pre)gateala de Craciun. Bateriile moderne de bucatarie fac ca pastrarea igienei in bucatarie sa fie floare la ureche - Poza 2

O ora de separat oua, cantarit cantitatile exacte de unt si framantat aluatul face bucataria sa arate ca o zona de razboi, iar in final ajungem sa avem tot felul de ingrediente lipite de palme si de degete. Și totusi, asta nu inseamna ca ar trebui sa renuntam la acest eveniment anual indragit pentru pregatirea fursecurilor, doar de dragul curateniei si igienei. Din fericire, tehnologia actuala ne pune la dispozitie ajutoare de nadejde, care nu ne lasa niciodata balta in momentele cand avem cea mai mare nevoie. Aceste ajutoare nepretuite vin sub forma bateriilor atragatoare GROHE, care incorporeaza tehnologia inovatoare EasyTouch.

Atunci cand vine vorba despre pregatirea, gatirea si coacerea preparatelor, principala prioritate este preluata de igiena, iar bateria de bucatarie joaca un rol esential in asigurarea acesteia. Experienta anuala a coptului prajiturilor de Craciun ar fi de neconceput fara o sursa constanta de apa curata, doar pentru a ne mentine mainile curate, fara a le lasa sa se lipeasca tot timpul de borcanele de zahar sau faina. Cu toate acestea, cu cat actionati mai mult bateria de bucatarie cu degetele lipicioase, cu atat corpul acesteia va fi acoperit de ingrediente pentru copt si aluat lipicios. De aceea, GROHE a dezvoltat o tehnologie inteligenta, actionata pe baza unui senzor, denumita EasyTouch, care previne exact acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti pentru a porni apa este sa atingeti bateria cu dosul palmei, cotul sau antebratul. Bateria incorporeaza o tehnologie speciala, care detecteaza orice contact cu pielea. Ca rezultat, aceasta ramane curata si necontaminata.

Coptul fursecurilor este foarte distractiv si pentru copii si niciodata nu trebuie rugati de doua ori ca sa se alature distractiei. Cat ai clipi din ochi, degetelele si fetele lor vor avea nevoie sa fie curatate. Actionarea bateriei de inalta tehnologie este joaca de copil in cel mai strict sens al cuvantului. Cel mai important, totusi, este faptul ca aceasta este complet sigura, deoarece va livra numai apa rece atunci cand este actionata prin interfata cu senzori, prevenind astfel orice risc de oparire. Atunci cand mainile dumneavoastra nu sunt acoperite cu aluat, vopsea, pamant de gradina sau lubrifianti pentru bicicleta, puteti bineinteles sa controlati debitul si temperatura apei folosind si manerul conventional.

Aceasta tehnologie avansata este incorporata in doua dintre cele mai populare linii de baterii de bucatarie GROHE . Prima dintre acestea este colectia moderna si minimalista GROHE Minta Touch, cu pipa in forma de C si cap cu dus extractibil sau cu pipa in forma de L si aerator extractibil. Alternativa este Zedra Touch, cu finisaj lucios cromat sau otel periat mat, cu cap de dus multifunctional, care poate fi detasat, pentru a obtine o flexibilitate maxima. Modelele GROHE au un design si un stil potrivit pentru orice bucatarie si functionalitati care sa corespunda oricarei cerinte.

Asadar, sa inceapa bucatareala de Craciun, unde GROHE Minta Touch si Zedra Touch sunt gata sa intre in actiune in orice moment, fiindca asigurarea curateniei si igienei in bucatarie n-a fost niciodata mai usoara.

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceste minuni tehnologice pe www.baterii-lux.ro; bine de stiut: in perioada Sarbatorilor le puteti cumpara de pe site-ul amintit la preturi promotionale.

retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER