Gradina – spatiu de relaxare si meditare

Gradina – spatiu de relaxare si meditare


Amenajare inedita pentru spatiu exterior
Amenajarea unei gradini rezidentiale la oras poate deveni o provocare avand in vedere factorii externi (poluare, sol infertil, intimitate si retrageri legale fata de vecini) fiind nevoie de elemente minerale si vegetale care sa ajute integrarea ei in spatiu urban


Gradina – spatiu de relaxare si meditare

FUNCTIUNI IN ZONA VERDE
Fiind amplasata central, functiunile au fost tesute una dupa alta, in functie de distanta parcursa de beneficiari, de pozitia fata de vecini si de directia soarelui. Astfel s-a renuntat la garaj in detrimentul unui studio de pictura, aleea pietruita din fata acestuia fiind folosita vara ca terasa exterioara pentru pictura. In spatele casei au fost amplasate functiuni de relaxare si distractie, piscina si jacuzzi-ul fiind alimentate cu apa si electricitate direct de la reteaua casei.

ELEMENTE RECICLATE IN ZONA DE JOACA
Zona de joaca a fost amplasata in proximitatea zonei terasei pentru a permite supravegherea jocului copiilor. Perimetrul acesteia este dat de nisipul utilizat ca material de paviment, iar elementele de joaca au fost realizate din piese de metal reciclate si reconditionate.

NECESARUL
Costurile acestei lucrari nu au excedat bugetul alocat de catre beneficiari. S-a inceput cu depozitarea de pamant fertil pentru zonele puternic plantate, s-au dat dimensiunile piscinei si s-a intervenit cu sistemul de iluminat si de irigat, ambele impamantate.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

creditfix.ro
creditfix.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER