Finisaje de cea mai buna calitate pentru Saphire Residence

Finisaje de cea mai buna calitate pentru Saphire Residence


Bucuresti, 15 Decembrie 2008. Agentul exclusiv de vanzari al Saphire Residence, Axa Studio Estate, a anuntat la inceputul acestei luni alegerea finisajelor pentru proiectul de lux din zona Herastrau a capitalei.


Finisaje de cea mai buna calitate pentru Saphire Residence

Dupa incheierea parteneriatului cu Ayron Contract la jumatatea acestui an, dezvoltatorii Saphire Residence pun la dispozitia clientilor finisaje si detalii de design interior care 'vor permite amenajarea locuintelor conform celor mai inalte criterii calitative, asigurand un ambient modern si extrem de confortabil', spune Anca Otobicu, Director Executiv al Axa Estate Studio.

Companie cu sediul in Milano, Italia, Ayron Contract are ca obiect de activitate lucrari de design interior si executie de mobilier si amenajari interioare. In portofoliul companiei se disting lucrari de referinta executate in Italia, Dubai, Romania si Israel.

'Pentru a respecta cele mai inalte standarde de calitate si pentru a le oferi clientilor nostri posibilitatea alegerii celor mai rafinate materiale in amenajarea apartamentului, am decis asupra Ayron Contract. Clientii nostri vor avea in curand la dispozitie cataloage si mostre de referinta in showroom-ul nostru, putand astfel sa-si configureze singuri amenajarea locuintei.' declara Anca Otobicu.

Proiectul se compune din 18 apartamente si doua spatii multifunctionale, garaj pentru 40 de autovehicule, circulatii si spatii tehnice si este anuntat a fi dat spre folosinta la sfarsitul anului viitor. Axa Estate a anuntat deja ocuparea primelor 4 apartamente in urma cu o luna dupa lansarea ofertei '7 pasi distanta de Herastrau'.

AXA Estate Studio raspunde necesitatii de promovare a proiectelor dezvoltate de grupul AXA, fondat in 1997 si care in prezent cuprinde 6 firme a caror activitate se desfasoara in domeniile: investitii si dezvoltari de proiecte imobiliare, proiectare si consultanta, constructii si project management, materiale pentru constructii si finisaje, consiliere imobiliara si consiliere financiara.

Grupul AXA reuseste astfel sa sprijine in intregime orice investitie imobiliara.
iedera.ro
iedera.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER