Baterie Chiuveta Alveus AM10 A11, Pret 701.00 Lei

Pret: 701.00 Lei

Producator: » Diverse

Comercializat de: Market Online.ro
Judet: BUCURESTI, Sector 2
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Baterie Chiuveta Alveus AM10 A11. Market Online.ro, Sector 2


Baterie Chiuveta Alveus AM10 A11 are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 701.00 Lei. Baterii bucatarie marca Alveus construite pe o tehnologie sofisticată vin în diferite forme pentru a completa bucatariile tradiţionale, precum şi pe cele moderne. Garniturile ceramice şi mânerele metalice asigura funcţionarea fiabilă şi o durată lungă de viaţă . Robinetele sunt monocomanda. Montarea este de regula pentru înaltă presiune. Bateriile pot fi montate pe chiuveta sau pe blat. Racordurile flexibile asigura o instalare simplă şi rapidă.
Alte produse oferite de Market Online.ro » Toate     
Baterii bucatarie marca Alveus construite pe o tehnologie sofisticat vin n diferite forme pentru a completa bucatariile tradiionale, precum i pe cele moderne. Garniturile ceramice i mnerele metalice asigura funcionarea fiabil i o durat lung de via . Robinete ..» cumpara acum
baterie cromata cu pipa medie, cartus ceramic ..» cumpara acum
baterie cromata cu pipa medie si dus extractibil, cartus ceramic ..» cumpara acum
baterie cromata cu pipa medie si dus extractibil, cartus ceramic ..» cumpara acum
baterie cromata cu pipa medie, cartus ceramic ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Electrocasnice incorporabile de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Electrocasnice incorporabile.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Electrocasnice incorporabile .
Alege Electrocasnice incorporabile oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Electrocasnice incorporabile.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Electrocasnice incorporabile.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Electrocasnice incorporabile din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Electrocasnice incorporabile este asigurata de specialistii firmelor in Electrocasnice incorporabile.
Pentru orice informatii cu referire la Electrocasnice incorporabile contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Baterie Chiuveta Alveus AM10 A11. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Baterie Chiuveta Alveus AM10 A11 precum si a celorlalte produse din Electrocasnice incorporabile (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 19 ori
Baterie Chiuveta Alveus AM10 A11.