Electrocasnice Ariston. Preturi mici in magazinul online tip outlet


Electrocasnice Ariston. Preturi mici in magazinul online tip outlet


Stiri | Publicat la 13 Apr 2011 | 10188 afisari


Pentru cei care merg pe mana binecunoscutului brand Ariston pentru a-si utila locuinta cu aparate electrocasnice, avem o veste buna: pe site-ul www.ariston.com.ro functioneaza o sectiune de tip outlet unde puteti beneficia de oferte speciale si preturi reduse. Comenzile se fac  online, livrarea fiind asigurata in toata tara. La majoritatea produselor, transportul este gratuit.


Electrocasnice Ariston. Preturi mici in magazinul online tip outlet - Poza 1

Asa dupa cum probabil va asteptati de la una dintre cele mai mari si mai cunoscute marci de electrocasnice care are in programul de fabricatie o gama imensa de modele, variante estetice si culori, uneori se intimpla ca in stoc sa existe produse ce nu au ambalajul original (pentru ca au fost expuse la lansari de noi serii de exemplu) sau au mici defecte estetice.

Micile defecte estetice prezentate nu afecteaza in nici un fel functionalitatea aparatelor, acestea beneficiind de garantia legala de doi ani. Produsele oferite spre vanzare sunt noi, nu sunt produse second hand si nici produse cu defecte functionale.

Va asteptam sa alegeti dintr-o gama selectionata de produse, gama ce se poate schimba de la o zi la alta in functie de stocul disponibil de masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, frigidere, combine frigorifice, aragazuri, hote, electrocasnice incorporabile (plite, cuptoare, masini pentru prepararea cafelei espresso etc).

Mai multe detalii pe: www. ariston.com.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro