Draperiile - un element functional si decorativ esential pentru orice casa

Draperiile - un element functional si decorativ esential pentru orice casaO casa fara perdele, draperii si covoare este goala, pare nelocuita si creeaza impresia unui loc neingrijit. In casa ta trebuie sa domine o atmosfera primitoare, sa fie un spatiu in care este o adevarata placere sa iti petreci timpul, sa te simti cat mai confortabil. Toata lumea are perdele in casa insa, sunt prea putine persoane care se gandesc la avantajele pe care le pot oferi draperiile. Unii aleg storuri sau jaluzele, insa, oricat ar fi ele de frumoase nu ofera atata personalitate proprie spatiului respectiv. Ci, din contra, lasa impresia unui birou.


Draperiile - functionale si decorative

Draperiile in combinatie cu perdelele creeaza o atmosfera placuta ce te imbie la relaxare si la odihna. Mai ales daca optezi pentru niste draperii lungi pana in pamant vor crea o atmosfera deosebit de placuta care te invita sa ramai in spatiul respectiv pentru a-ti bucura ochii cu design-ul de bun gust completat desavarsit de elementele de design interior.

 

Draperiile mai mult decat un simplu element de design interior

 

Daca spatiul in care locuiesti este unul redus ca dimensiune atunci sa nu crezi ca nu exista draperii potrivite. Pentru astfel de spatii recomandam utilizarea unor draperii din material textil semi transparent care iti vor oferi aceleasi avantaje precum cele din materiale groase si opace. Draperiile semi transparente permit luminii sa isi faca simtita prezenta si, pe de alta parte asigura intimitatea de care aveti nevoie. Pentru un design mai amplu, draperiile pot sa fie montate pe tot peretele sau, daca nu iti doresti sa umpli foarte mult spatiul atunci te poti rezuma numai la dimensiunile ferestrelor.

 

In cazul in care apartamentul sau casa in care locuiesti este inzestrata cu ferestre de mici dimensiuni poti sa le faci sa para mai mari optand pentru niste draperii care depasesc laturile ferestrelor.

 

Draperiile vin intr-o multime de culori vibrante si deosebite, in modele simple pana la cele mai spectaculoase sau indraznete, avand la dispozitie o paleta intreaga de optiuni din care sa alegeti. Tot la capitolul diversitate se incadreaza si modalitatea de montaj a draperiilor intrucat pot sa fie montate pe sina, galerie si alte sisteme de prindere deosebit de eficiente. Indiferent de preferintele pe care le aveti se pot gasi numeroase optiuni si modele astfel incat sa se poata pune in practica orice idei.

 

Draperii cu o multime de avantaje pentru casa in care locuiti

 

Spatiile interioare vorbesc de la sine atunci cand se instaleaza perdele si draperii care pun in valoare decorul interior. Draperiile reprezinta cel mai bun mod de a controla lumina, de a pastra temperatura constanta in casa dar si sa va asigurati intimitatea de care aveti nevoie. Draperiile raspund la toate nevoile pe care le aveti si sunt solutia perfecta pentru a completa orice stil de design interior. Draperiile sunt si foarte usor de intretinut, nu au nevoie de o atentie speciala insa, va sfatuim sa respectati indicatiile de spalare si intretinere recomandate de producator.

 

Alegand draperii in functie de tendinte va veti asigura ca spatiul de locuit este intotdeauna bine pus la punct si primitor. Aspectul unei case conteaza foarte mult atunci cand aveti musafiri si veti reusi sa creati o impresie placuta de fiecare data cand cineva va calca pragul.

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER