Dormitorul, un loc special ce trebuie onorat cu un mobilier pe masura

Dormitorul, un loc special ce trebuie onorat cu un mobilier pe masura


Dupa o zi in care se succed foarte multe evenimente stresante, dormitorul pare sa fie locul primitor care sa conduca spre odihna, relaxare si calm. In egala masura acesta incapere reprezinta si spatiul matrimonial, unde partenerii de cuplu se pot delecta cu o atmosfera unica si isi pot exterioriza sentimentele.


Dormitorul, un loc special ce trebuie onorat cu un mobilier pe masura

De foarte multe ori insa, amenajarea acestuia cu piesele perfecte de mobilier poate fi o provocare imensa si un motiv de reala deruta, atat din punct de vedere al coordonatelor spatiale cat si al dotarilor.
Iata cateva trucuri care pot fi de folos pentru alegerea perfecta a mobilei pentru dormitor.

Tineti seama de stilul propriu

Persoanelor dinamice care sunt mereu pe fuga li se potrivesc piesele simple cu aspect minimalist, care sunt usor de folosit si intretinut, pentru ele sunt perfecte acele dormitoare cu garderobe cu rafturi bine organizare si paturi prevazute cu lazi de depozitare generoase. Textura mobilierului pentru oamenii dinamici trebuie sa fie simpla, blanda sa imbine la relaxare si detasare, culorile care apropie de natura si cele deschise sunt mai potrivite pentru astfel de persoane.

Adeptii lucruriilor elegante se pot orienta catre acele dormitoare realizare din lemn natural de esenta tare, care confera aspect somptuos incaperii. Sunt potrivite piesele mari dominante, cu finisaje perfecte. Esentele dure de lemn de nuc, stejar, tei, mahon si tec sunt potrivite pentru astfel caractere. Mobilierul cu finish lacuit capata aspect elegant somptuos si transmit caldura dormitorului, pe cand cele cu finish simplu aduc un aer rustic dar foarte bland.

Valorificati eficient tot spatiul din incapere

Spatiul, sau lipsa acestuia poate pune probleme serioase, in special celor care locuiesc in apartamente de bloc. Inainte de a achizitiona piese de mobila dormitor este bine sa se realizeze masuratori riguroase. Patul si garderoba domina aceasta incapere, iar dimensiunile trebuie corect adaptate pentru a crea acea atmosfera destresanta care sa inspire si sa aduca odihna. Noptierele si comodele trebuie sa fie accesoriile care simplifica viata si sporesc starea de bine deci trebuie integrate in zonele cheie.

In cazul dormitoarelor spatioase, singura provocare poate fi reprezentata de alegerea texturii si a culorilor potrivite. Pot fi integrate piese masive dominante care ofera spatiu de depozitare suficient, fara a incarca si a crea senzatie de apasare.

Asteapta perioada reducerilor, poti realiza economii importante

Mobila de dormitor este o investitie consistenta de duratea, deci perioada reducerilor poate fi considerata perfecta pentru a cumpara piesele dorite cu costuri minime.

Este clar ca mobila de linie disponibila in magazinele de specialitate poate fi achizitionata cu preturi mai mici decat cea realizata la comanda, insa cand este cumparata in perioada de reduceri investitia devine un chilipir!

In magazinele de specialitate pot fi cumparate piese cu adevarat exceptionale, cu calitati impresionate din punct de vedere structural si estetic.

Redecorarea dormitorului poate fi facuta chiar si cu un efort financiar redus, intrucat la nivelul magazinul online pot fi surprinse produse cu un raport calitate-pret desavarsit, facute special pentru oamenii din orice tip de categorie sociala.

Opteaza pentru calitate

Cum am mentionat in randurile anterioare, mobila de domitor este totusi o investitie destul de consistenta. Piesele de calitate sunt in primul rand durabile, deci investitia pe care o realizezi poate fi considerata una pe termen lung.

Inainte de a te lasa incantat de culoare si efect vizual verifica cateva detaliile care iti ofera informatii cu privire la calitate.

O mobila de calitate are textura fina, placuta la atingere. Finisajele pieselor trebuie sa fie impecabile, sa se simta delicat. Sistemele de inchidere sunt importante, o mobila de calitate vine cu accesorii bune care usureaza modul de intrebuintare si cresc gradul de confort. Nu uita de opritoare, par banale insa sunt accesorii care cresc confortul si starea de bine.

creditfix.ro
creditfix.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER