Delta Concept Store - cea mai mare Galerie Ceramica din Romania

Delta Concept Store - cea mai mare Galerie Ceramica din Romania


ValeaCascadelor.ro | Știri

01 Ian 2009 | 31 afisari

Pe data de 18 decembrie Delta Design inaugureaza DELTA CONCEPT STORE - 2500 de mp de materiale inovatoare, lux si design. Situata in Bucuresti, in zona Razoare, aceasta imensa cutie de bijuterii ascunde reflexii pretioase, texturi luxoase si elemente decorative in avanpremiera, perfect aranjate intr-un spatiu generos si ofertant.

vivre.ro
vivre.ro

Delta Concept Store - cea mai mare Galerie Ceramica din Romania - Poza 1
Delta Concept Store - cea mai mare Galerie Ceramica din Romania - Poza 2
Delta Concept Store - cea mai mare Galerie Ceramica din Romania - Poza 3

In cea mai mare Galerie Ceramica din Romania sunt gazduite in exclusivitate obiecte sanitare, mobilier, accesorii, placi si decoruri ceramice, noutati de la targurile de profil si arome irezistibile de cafea, ceai sau ciocolata.

Tehnologie invaluita in glamour

Primul etaj ne intampina cu o selectie de baterii si dusuri functionale, un echilibru fermecator de forme si volume, apartinand unor brand-uri consacrate. Patru apartamente la scara reala sintetizeaza directiile creative in materie de design interior, propunand patru stiluri de amenajare: natural, inovator, high-tech si clasic. Natura este sursa celor mai frumoase materiale si finisaje. Reinventate, isi intensifica valoarea, creand ambiente unice, de o puritate adorabila.

Camera de baie devine noul sanctuar

Exclusiva. Inviolabila. Intima. La Delta Concept Store camerele de baie au fost amenajate tinand cont de previziunile specialistilor la nivel de tendinte, pentru intervalul 2009-2010. Indiferent de spatiul pe care il detineti sau de cultura estetica, veti putea gasi solutii pentru realizarea unei oaze personale, in care confortul, stilul si materialele originale sa creeze un ambient personalizat.

Blue Spa: armonie intre fizic, psihic si spiritual

Delta Concept Store prezinta in exclusivitate un concept de relaxare brevetat, sustinut de principiile terapeutice blande, care, prin stimuli senzoriali si prin efectele benefice asupra organismului reconecteaza individul cu mediul natural, echilibrandu-l si energizandu-l.

CeramiCafé – Singura cafenea cu specific ceramic

La ultimul etaj, un spatiu amenajat special pentru destindere, discutii libere si informare va asteapta cu arome ispititoare si atmosfera prietenoasa. Daca sunteti in trecere si doriti sa uitati pentru cateva clipe de tumultul metropolitan, daca aveti nevoie de sugestiile unui designer sau daca doriti sa consultati carti de specialitate, o puteti face intr-un loc imbibat de semnificatii ceramice.

perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER