Decoratiuni interioare profesionale si utilizarea lor

Decoratiuni interioare profesionale si utilizarea lor


Cand vorbim despre decoratiuni interioare, vorbim despre o intreaga industrie si o gama aproape nesfarsita de produse: tapet, mobilier, accesorii pentru iluminat, decorarea peretilor etc. Un element mai putin cunoscut publicului larg dar foarte folosit de profesionistii decorarii sunt profilele din poliuretan de mare densitate sau polimer dur. Acestea sunt folosite pentru a delimita parti diferite de decor (pereti, pardoseli, ferestre, tavane etc.)

vivre.ro
vivre.ro

Decoratiuni interioare profesionale si utilizarea lor - Poza 1

Indiferent unde sunt aplicate – se folosesc de obicei in spatii rezidentiale si comerciale - decoratiunile interioare profesionale ofera o paleta de utilizari atat de larga, incat este imposibil sa nu-i multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi clienti.

Decoratiunile profesionale se prezinta sub forma de profile realizate din poliuretan de mare densitate sau polimer dur, cu o densitate de 175-350 kg pe mc.

Profilele se livreaza la cutie si au lungimi de 2 - 2,44 m. Sunt prevopsite cu vopsea amorsa alba, asa incat dupa montare pot fi vopsite usor cu vopsea acrilica sau vopsele cu solventi. Decoratiunile profesionale sunt tratate special impotriva apei si a razelor soarelui, asa ca au o mare durabilitate.

Ca o curiozitate: ele rezista la temperaturi de pana la 75 grade C si se topesc la peste 140-150 de grade. In acelasi timp, au o mare rezistenta la intindere, rupere si incovoiere. Montarea lor se face simplu si usor, deoarece sunt prevazute cu gauri pentru dibluri de ghidaj, iar lipirea se realizeaza cu adezivi speciali.

Inca un secret: nu este necesara o manopera de pregatire inainte si dupa montaj. Pentru o buna aderenta, suprafata pe care urmeaza a fi montate trebuie sa fie curata si neteda. Profilele despre care vorbim mai au cateva avantaje. In primul rand sunt ecologice suta la suta, fara solventi si formaldehide.

Rezista la umiditate si la lovituri, avand si o greutate mica. In fine, daca nu v-am convins, mai aflati ca asigura o paleta aproape infinita de decorari si finisaje, ceea ce nu-i de colea.
vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER