Decorarea camerei pentru o cina romantica: flori, lumina, textile decorative

Decorarea camerei pentru o cina romantica: flori, lumina, textile decorative


Clasic, modern, minimalist sau chiar avangardist, orice interior se poate imbraca temporar in straie romantice. Fie ca facem parte dintre cei care tin cont de sarbatorile care invoca dragostea si simt nevoia sa sarbatoreasca, fie ca nu, apropierea primaverii ne face pe toti mai vulnerabili la detalii romantice. Iar in cadrul locuintei, acestea se traduc prin elemente precum: flori, culori, lumini ambientale, tesaturi decorative.


Decorarea camerei pentru o cina romantica: flori, lumina, textile decorative

Referitor la acestea din urma, trebuie subliniat faptul ca ele pot sa-si aduca contributia intr-o maniera semnificativa la atmosfera si look-ul final al unei amenajari de acest gen.

Tesaturile imprimate cu flori din care sunt confectionate draperiile sau care imbraca fotoliile, canapelele sau chiar masutele (exista si varianta de huse pentru astfel de piese de mobilier), pernele decorative de pat/canapea ori cele de podea (de inspiratie orientala), mergand pana la accesoriile textile pentru masa, la toate acestea puteti apela cu incredere pentru a pune la punct un spatiu cald, in care sa va celebrati iubirea si nu numai. Nu numai... pentru ca un decor romantic poate fi considerat si un decor cosy, un decor in care iti e mai mare dragul sa stai, sa te relaxezi de unul singur sau impreuna cu prietenii, familia si in care starea de bine devine automat "preocuparea" principala a celui care ii trece pragul.

Altfel de decoratiuni

Lasand la o parte accesoriile specifice zilei de Sf Valentin, uneltele mai sus-mentionate pot face parte din decorul permanent al locuintei.
Am incercat, pe de alta parte, sa va inspiram in aceasta directie decorativa, folosindu-ne de altfel de elemente decat cele atat de des uzitate cu aceasta ocazie, precum: lumanarile sau inimioarele. Nu am putut sa renuntam insa la flori, prospetimea lor fiind atat de molipsitoare si de neinlocuit.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

mezoni.ro
mezoni.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER