Decorare in alb si negru

Decorare in alb si negru


Pentru a folosi alb si negru in decorare poate crea un decor minunat si dramatic. Descopera cum sa obtii avantaje din combinatia acestor doua culori simple pentru a maximiza efectul de decor. Exista o regula in decorare care spune ca "fiecare camera poate folosi o nota de negru". Probabil ca te gandesti ca este ciudat daca ai o camera plina de culori pastelate.


Decorare in alb si negru

Folosind culoarea neagra vei adauga un punct de culoare si vei crea o camera sofisticata. Accesoriile negre, de exemplu, pot fi un exemplu.
Dar pentru a obtine un adevarat efect, combina negru cu alb.

Folosirea negrului si a albului in decorare da un aspect fresh, curat si elegant camerei. Daca te temi de folosirea acestor culori, adauga varietate prin pete de culoare, precum galben, roz, rosu, dar pastreaza albul si negrul proeminent, totusi, pentru un efect mai elegant.

Iata cateva moduri de a folosi negru si alb in camera ta:
- O podea in alb si negru este un loc bun pentru a incepe decorarea cu alb si negru. Ultima alegere ar trebui sa fie un set de negru frumos.
- Peretii in alb imaculat sunt perfecti pentru fotografii, imprimeuri etc.
- O camera mica este un loc minunat pentru dormitor. Adauga negru si alb ca principala schema de culoare.
- Atunci cand faci cumparaturi pentru materiale, gandeste-te la atingerile de negru. Adauga mai mult negru camerei prin lampi, perne, usi, etc.
- piesele de negru sunt foarte populare si usor de gasit.

Adauga sofisticare oricarei incaperi din casa. Foloseste negru si alb impreuna cu alte accente de culori pentru a crea un stil care este clasic si simplu.

SURSA: femei-moderne.ro
aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER