Decor mediteranean in dormitorul tau

Decor mediteranean in dormitorul tau


Unde marea intalneste nisipul, acolo Vivre a creat o colectie cu textile cu imprimeuri si nuante marine, tablouri cu plaje si peisaje minunate. Creeaza o atmosfera mediteraneana in dormitorul tau cu ajutorul acestei colectii.

vivre.ro
vivre.ro

In alegerea unui anumit tip de culoare pentru camera si elementele ce-i compun designul trebuie sa tinem cont de mai multe detalii care ne vor ajuta sa creem o atmosfera cat mai apropiata de propria personalitatea si starea de spirit dorita.

Astfel ca, daca albul va da intotdeauna acea senzatie de spatiu aerisit si linistit, albastrul marin vine in completarea acestei senzatii, creand o stare de seninatate ce indeamna la meditatie si visare.

Tocmai de aceea, alegerea acestei combinatii de culori pentru dormitorul dumneavoastra va asigura intotdeauna un cadru perfect pentru relaxare.

Incepand cu lenjeria de pat si accesoriile de decor interior, fiecare detaliu contribuie la inducerea acelei atmosfere mediteraneene de care va puteti bucura in orice moment al zilei, indiferent de sezon.

Iar pentru a accentua senzatia de spatiu aerisit si cald, va recomandam sa alegeti o camera cat mai luminoasa evidentiind contrastul dintre aceste elemente cu nuante marine.
Îți recomandăm
Ceas de perete
Decoratiune de perete House
Oglinda Adeline
Oglinda
somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER