Decor mediteranean in dormitorul tau


Decor mediteranean in dormitorul tau


Sfaturi utile | Publicat la 15 Aug 2014 | 977 afisari


Unde marea intalneste nisipul, acolo Vivre a creat o colectie cu textile cu imprimeuri si nuante marine, tablouri cu plaje si peisaje minunate. Creeaza o atmosfera mediteraneana in dormitorul tau cu ajutorul acestei colectii.


Decor mediteranean in dormitorul tau - Poza 1
Decor mediteranean in dormitorul tau - Poza 2
Decor mediteranean in dormitorul tau - Poza 3
Decor mediteranean in dormitorul tau - Poza 4
Decor mediteranean in dormitorul tau - Poza 5

In alegerea unui anumit tip de culoare pentru camera si elementele ce-i compun designul trebuie sa tinem cont de mai multe detalii care ne vor ajuta sa creem o atmosfera cat mai apropiata de propria personalitatea si starea de spirit dorita.

Astfel ca, daca albul va da intotdeauna acea senzatie de spatiu aerisit si linistit,  albastrul marin vine in completarea acestei senzatii, creand o stare de seninatate ce indeamna la meditatie si visare.

Tocmai de aceea, alegerea acestei combinatii de culori pentru dormitorul dumneavoastra va asigura intotdeauna un cadru perfect pentru relaxare.

Incepand cu lenjeria de pat si accesoriile de decor interior, fiecare detaliu contribuie la inducerea acelei atmosfere mediteraneene de care va puteti bucura in orice moment al zilei, indiferent de sezon.

Iar pentru a accentua senzatia de spatiu aerisit si cald, va recomandam sa alegeti o camera cat mai luminoasa evidentiind contrastul dintre aceste elemente cu nuante marine.

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro