De ce sa alegi o mobila de bucatarie standard versus una facuta pe comanda

De ce sa alegi o mobila de bucatarie standard versus una facuta pe comanda


Mobilierul standard de bucatarie are numeroase avantaje raportat la piesele facute pe comanda chiar daca, la o prima privire, ar parea ca lucrurile stau exact pe dos. Bucataria este una dintre cele mai importante incaperi dintr-o locuinta si, daca iti doresti sa te reprezinte in totalitate, ar fi indicat sa fie amenajata corespunzator. Cand vine vorba de amenajarea bucatariei, mobilierul este esential, deoarece il vei folosi multi ani de acum inainte. Un mobilier de calitate in bucataria ta nu presupune, automat, ca el sa fie facut pe comanda. Afla, in continuare, mai multe motive pentru care merita sa investesti intr-un mobilier de bucatarie standard si nu intr-unul pe comanda.

elefant.ro
elefant.ro

De ce sa alegi o mobila de bucatarie standard versus una facuta pe comanda - Poza 1

Pretul conteaza

O mobila de bucatarie este, de regula, mult mai ieftina comparativ cu una facuta pe comanda. De asemenea, exista foarte multe situatii in care mobila de bucatarie pe comanda, desi este mai scumpa fata de una standard, este realizata din niste materiale de o calitate indoielnica. In plus, chiar daca bucataria ti se pare vitala pentru casa ta, nu ar fi indicat sa investesti foarte multi bani in ea, daca nu dispui de resursele financiare necesare. Cel mai bine ar fi sa cumperi destept: o mobila de calitate, la un pret corect!

Oferta variata

Anumite magazine mai mari de mobila au o oferta variata de piese pentru bucatarie, asa ca este foarte probabil ca, daca vizitezi un astfel de retailer, sa gasesti exact ceea ce ai nevoie. De asemenea, multe magazine de mobila ofera variante atat pentru bucatarii moderne, cat si pentru bucatarii clasice. In plus, este foarte posibil ca, in magazinele respective, sa-ti poti personalize achizitiile de mobilier, in functie de dimensiunile bucatariei tale. Mobilierul vandut de magazinele specializate este realizat din diferite tipuri de materiale, care au culori diverse.
Rapiditatea nu trebuie neglijata

Gasirea unui producator de mobila poate sa dureze foarte mult, mai ales daca iti doresti niste materiale si servicii de calitate. Timpul este, din pacate, cel mai mare dusman al proprietarilor sau chiriasilor care doresc sa-si amenajeze foarte rapid bucatariile. Este mult mai simplu si mai rapid sa-ti cumperi mobila dintr-un magazin  specializat pe obiecte standard, decat sa cauti un producator pe comanda.

Flexibilitate la capitolul costuri

Foarte multe magazine standard au programe de rate prin care ii ajuta pe cei care doresc sa-si cumpere diverse obiecte, dar nu au suficienti bani. Astfel, daca vrei sa-ti cumperi o mobila de bucatarie pentru casa ta, insa nu ai toata suma necesara achizitie, poti sa-ti faci un credit avantajos direct in magazin.

fashiondays.ro
fashiondays.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER