Daca alegeti aspectul minimalist, va recomandam bateriile de baie Grohe Lineare

Daca alegeti aspectul minimalist, va recomandam bateriile de baie Grohe Lineare


Frumusetea formelor bateriilor de baie Grohe Lineare este realizata prin imbinarea formelor cilindrice cu liniile ferme ale unghiurilor drepte, subliniind astfel simplitatea si forta sa expresiva.Gratie formei minimaliste si estetica avangardista sunt rezultatul imbinarii celor mai inalte cerinte artistice cu designul inovator. Aceste caracteristici confera unicitate produsului.


Daca alegeti aspectul minimalist, va recomandam bateriile de baie Grohe Lineare

Noua colectie de baterii de baie Grohe Lineare Lineare exprima din plin acest lucru. Proportiile ideale ale manerului si designul in unghiuri drepte al elementelor formeaza un ansamblu perfect, creend armonia intregului, completata de stratul stralucitor realizat cu ajutorul tehnologiei Grohe StarLight si de utilizarea confortabila, obtinuta cu ajutorului sistemului Grohe SilkMove.

Daca va doriti un aspect minimalist, dar gasiti ca anumite forme sunt prea formale ori rigide, atunci priviti Lineare. Designul sau uluitor combina fara urma de efort profilurile elegante in forma de stea ale manerului si duzei cu conturul placut si estompat al corpului cilindric. Beneficiind de tehnologiile noastre, inclusiv GROHE SilkMove® si GROHE StarLight®, corpul bateriei lavoarului este disponibil intr-o multitudine de marimi pentru fiecare nevoie in parte.

Alege bateriile de baie Lineare prinGrohe - www.baterii-lux.ro !

provident.ro
provident.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER