Cunoscuta vopsea lavabila Dufa Superweiss a primit distinctia foarte bine pe anul 2011

Cunoscuta vopsea lavabila Dufa Superweiss a primit distinctia foarte bine pe anul 2011


ValeaCascadelor.ro | Știri

21 Apr 2011 | 17 afisari

Vopseaua lavabila alba Dufa Superweiss, cel mai cunoscut produs al companiei, este ecologica, nu miroase, este usor de aplicat si are un grad foarte ridicat de alb, garantand o putere de acoperire excelenta si rezistenta la uzura. Produsul poarta marcajul Der Blaue Engel (Ingerul Albastru), prin  care garanteaza compatibilitatea sa cu mediul inconjurator: nu contine solventi, cuprinde plastifianti sub 0,1% si minimum de conservanti.

vivre.ro
vivre.ro

Cunoscuta vopsea lavabila Dufa Superweiss a primit distinctia foarte bine pe anul 2011 - Poza 1

Dufa Superweiss a primit recent distinctia si marcajul foarte bine pe anul 2011 la Oko-Test, care evidentiaza produsele nepoluante.

Produsele Dufa sunt fabricate dupa retetele originale ale Meffert AG din Germania, intre acestea numarandu-se lacuri si vopsele pe baza de apa, vopsele lavabile de inalta calitate pentru interior si exterior, tencuieli decorative, dar si produse pentru renovare, etansare si materiale speciale destinate finisajelor in constructii.

Grupul german Meffert AG a vandut in 2005 compania Dufa Romania catre fondul de investitii american Advent International, acesta avand drept de utilizare a marcii Dufa timp de cinci ani.

In acest interval de timp, Dufa Romania s-a transformat, dobandind o identitate noua, sub numele Deutek, cu produse si marci proprii, tot asa cum Ariciul Dufa, ca simbol, a fost inlocuit de Pasarea Deutek.

Strategia de revenire a originalului Dufa a inceput in august 2010, cu o viziune axata pe aceleasi principii solide dupa care s-a ghidat intotdeauna: calitate prin durabilitate, creativitate prin inovatie, performanta prin tehnologie si responsabilitate prin ecologie.
In prezent, Dufa are peste 1500 de parteneri in reteaua de retail din toata tara prin intermediul a 20 distribuitori regionali precum si 2 clienti majori in segmentul DoItYourself.

retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER