Cum scapi de umezeala din casa? Soldec va propune echipamente profesionale

Cum scapi de umezeala din casa? Soldec va propune echipamente profesionale


Fie ca este vorba de aplicatii casnice sau industriale, Soldec va propune gama profesionala de echipamente in regim de vanzare sau inchiriere in orice colt al tarii. Echipamentele de dezumidificare sunt destinate uscarii constructiilor noi, uscarii inaintea montarii parchetului sau in urma inundatiilor, centrale de dezumidificare pentru piscine, umidificatoare pentru uz casnic sau industrial.

vivre.ro
vivre.ro

Cum scapi de umezeala din casa? Soldec va propune echipamente profesionale - Poza 1

Dezumidificatoare sau umidificatoare WD Austria pentru mentinerea unui nivel controlat al umiditatii in incaperi. Fie ca este vorba de aplicatii casnice sau industriale, Soldec va propune gama profesionala de echipamente in regim de vanzare sau inchiriere in orice colt al tarii. Echipmentele de dezumidificare sunt destinate uscarii cosntructiilor noi, uscarii inaintea montarii parchetului sau in urma inundatiilor, centrale de dezumidificare pentru piscine, umidificatoare pentru uz casnic sau industrial.

Va oferim consultanta de specialitate, masuratori de umiditate, transport si punere n functiune iar pentru proiectele mari, proiect tehnic, deviz materiale si executie.

Doriti sa scapati de condens, mucegai sau miros neplacut datorat unei umiditati prea mari? Puteti inchiria sau achizitiona un dezumidificator.

Daca parchetul dvs a avut de suferit in urma unei umiditati prea scazute, umidificatoarle WD Austria va ajuta in refacerea rosturilor parchetului la dimensiunile initiale.

Pentru piscinele particulare sau olimpice va oferim dezumidificatoare la vedere, incastrabile sau centrale de dezumidificare cu aport de aer proaspat, proiect tehnic si calcule de specialitate.

MAI MULTE DETALII PE: www.dezumidificare.ro

starshiners.ro
starshiners.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER