Cum scapam de electronicele si electrocasnicele vechi uzate si ne alegem si cu ceva bani?

Cum scapam de electronicele si electrocasnicele vechi uzate si ne alegem si cu ceva bani?


Avem mereu tendinta de a pastra chiar si obiecte sau aparate care sunt uzate, care nu mai functioneaza sau care dau un randament foarte scazut. Fie ne este greu sa ne despartim de electronicele si  electrocasnicele iesite din uz sau nu prea stim ce sa facem si unde sa le depozitam. Sunt cateva solutii prin care putem sa eliberam spatiul dar si sa le valorificam.


Cum scapam de electronicele si  electrocasnicele vechi uzate si ne alegem si cu ceva bani?

Un prim mod este evident transportarea lor la un centru de fier vechi. Pretul per kilogram poate fi usor demotivant mai ales ca te poate costa mai mult drumul pana acolo dar este de preferat sa iti eliberezi casa si sa obtii cat mai mult loc liber.

In ultimii ani au aparut programele de buy-back pentru electronice si electrocasnice. Telefoane, masini de spalat, combine audio sau frigidere sunt acceptate de distribuitorii de astfel de echipamente si poti primi bonuri valorice sau discounturi pentru achizitionarea unui produs nou. Trebuie doar sa fii destul de persistent in a cauta astfel de oferte. Un mod simplu de a le gasi este de a intreba direct la sursa: la magazinele care vand. De multe ori vei afla, chiar daca o astfel de promotie nu este valabila pe moment, cand va incepe o astfel de campanile si cat ar trebui sa mai astepti.

Este posibil sa nu ai nevoie de un produs nou. O solutie este sa iti intrebi prietenii, rudele sau colegii de serviciu daca au de gand sa isi cumpere ceva putand astfel valorifica un bon de valoare sau un discount. In cel mai rau caz, poti da un anunt pe un site specializat pe internet care poate sa nu coste nimic.

In functie de vechimea si starea aparatului tau, poti apela si la colectionari obtinand uneori sume interesante. Ar trebui sa urmaresti anunturile din ziare sau de pe internet sau sa faci o vizita la targurile de specialitate unde poti intalni oameni pasionati, colectionari care sa iti aprecieze produsul de care vrei sa scapi la o valoare la care nici nu te gandesti. O mica cercetare de piata te ajuta foarte mult sa afli cat de interesant sau cautat este aparatul tau vechi.

Evident, sunt multe alte moduri in care poti scapa de aparatele uzate obtinand ceva de aceea trebuie sa rezisti tentatiei de a le arunca pur si simplu la o groapa de gunoi sau sa le lasi pentru nimic "colectionarilor" de fier vechi.

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER